Paralympisch kampioen en ambassadeur van Fonds Gehandicaptensport, Jetze Plat, krijgt de eerste 'La Vuelta nijntje' uitgereikt tijdens de wielerbeurs Bike MOTION BENELUX in de Utrechtse Jaarbeurs.
Paralympisch kampioen en ambassadeur van Fonds Gehandicaptensport, Jetze Plat, krijgt de eerste 'La Vuelta nijntje' uitgereikt tijdens de wielerbeurs Bike MOTION BENELUX in de Utrechtse Jaarbeurs. Michiel Maas.

Speciale nijntje knuffel voor La Vuelta Holanda en Fonds Gehandicaptensport

Sport

UTRECHT > De organisatie van La Vuelta Holanda verkoopt een speciale nijntje-knuffel. De opbrengsten van het iconische Hollandse pluche zal volledig ten goede komen aan Fonds Gehandicaptensport. 

Nijntje is speciaal voor de Ronde van Spanje, die deze zomer met drie etappes start in Utrecht, 's-Hertogenbosch en Breda, gehuld in de rode leiderstrui van La Vuelta. Behalve de knuffel maakte de organisatie van La Vuelta Holanda ook de rest van het officiële La Vuelta Holanda merchandisepakket bekend. Er zijn nijntje-fietsbellen te koop en kleinere nijntje-poppetjes in de diverse truien van de Ronde van Spanje. Maar er zijn ook La Vuelta Holanda tassen, koffiebekers, pennen, steutelhangers en bidons.
Interimage is de officiële merchandisepartner van La Vuelta Holanda. Het bedrijf uit Woerden heeft veel ervaring met grote wielerrondes. Het was ook bij de start van de Tour de France in 2015 leverancier van de fanartikelen. Alle artikelen zijn zo duurzaam mogelijk geproduceerd door Interimage, dat werkt met het gouden ecolabel van Ecovadis. De zonnebril van La Vuelta is zelfs gemaakt van tarwe stro en biologisch afbreekbaar.
Voor wielerfans is het officiële wielershirt van La Vuelta Holanda een heus collectorsitem. Vandaag is de webshop van La Vuelta Holanda opengesteld. Daar zijn alle producten te zien en te koop.

Start La Vuelta in NederlandLa Vuelta a España gaat in 2020 op vrijdag 14 augustus van start in de stad Utrecht met een ploegentijdrit. De tweede en derde etappe zijn op 15 en 16 augustus, waarbij het peloton door de provincies Utrecht en Noord-Brabant fietst. De organisatie van deze eerste etappes van de Ronde van Spanje is in handen van de drie steden Utrecht, Breda en ’s-Hertogenbosch en de provincies Utrecht en Noord-Brabant.


Fonds GehandicaptensportFonds Gehandicaptensport is het trotse goede doel van La Vuelta Holanda. Fietsen is in Nederland met de paplepel ingegoten. Voor vele Nederlanders is bewegen en sporten de normaalste zaak van de wereld. Helaas is zelfstandig sporten niet voor iedereen een mogelijkheid. Fonds Gehandicaptensport heeft de droom om sport voor iedereen met een handicap structureel en dicht bij huis mogelijk te maken.  

Zicht op suikerplantage Zorg en Hoop van Jacob Marius Adriaan Martini van Geffen
Tentoonstelling Christendom en slavernij in Museum Catharijneconvent Vrije tijd
Afbeelding
Unieke smederijtocht op de Nieuwkoopse Plassen! Vrije tijd
Afbeelding
Bezoek de Utrechtse molens en laat je verrassen Utrechtse molens open op Nationale Molendagen 11 en 12 mei Vrije tijd
Afbeelding
De Vechtse Opschoondag is weer een groot succes geweest Nieuws
Afbeelding
Ruim 41.500 bezoekers vierden de vrijheid tijdens Bevrijdingsfestival Utrecht Nieuws
Afbeelding
Oud-Breukelaar Rob de Vos start met nieuw lifestyle festival, TheWeeknd op DeFabrique in Maarssen Ondernemend
Afbeelding
Duitse busje tjokvol valse merkkleding gepakt op de A12 bij De Meern Nieuws
poldermolen Kockengen
molendag in Kockengen Lezersnieuws
Afbeelding
Bijzondere middag voor verschillende hulpdiensten in Breukelen Lezersnieuws
WCKT 2023 in Thialf
Schaatser Ties van Seumeren maakt overstap naar Development Team Fryslân. Sport
Advies voor juiste opleiding en baan.
De weg naar de juiste opleiding en beroepskeuze, advies en coaching van Ton Creemers Ondernemend
Herdenking in Maarssen-Dorp bij Goudestein
Stichtse Vecht was even stil om 20.00 uur bij de herdenkingen Nieuws
Afbeelding
Pink Ribbon Soester Wandelweekend populair: al 1.500 inschrijvingen Vrije tijd
Edo Ankum van Stichting Rondje Pampus overhandigt cheque aan Gebiedsteam van Landschap Noord-Holland
Rondje Pampus overhandigt cheque van € 5.000,- voor Otteronderzoek Lezersnieuws