Afbeelding

16-25 september: NOC*NSF Nationale Sportweek in Stichtse Vecht

Sport

Zoveel mogelijk inwoners laten genieten van sporten en sportief bewegen: dat is waar de?NOC*NSF?Nationale Sportweek van 16 tot en met 25 september 2022 om draait. Juist nu is dat belangrijk. De sportdeelname is namelijk – als gevolg van de coronacrisis – drastisch afgenomen en nog lang niet terug op het oude niveau. Onder jongeren is de terugloop relatief het grootst. Dit terwijl voldoende beweging juist zo gezond voor je is.

STICHTSE VECHT > Gemeente Stichtse Vecht grijpt de Nationale Sportweek aan om het nieuwe sportseizoen te openen en er samen met de lokale sportaanbieders voor te zorgen dat iedereen weer kan en gaat sporten. Tijdens de Nationale Sportweek kun je daarom gratis kennismaken met veel verschillende sportaanbieders en activiteiten.

Gemeente Stichtse Vecht grijpt de Nationale Sportweek daarom aan om het nieuwe sportseizoen te openen en er samen met de lokale sportaanbieders voor te zorgen dat iedereen weer kan en gaat sporten.

Kennismaken met sport

Alle inwoners van gemeente Stichtse Vecht kunnen tijdens de Nationale Sportweek kennismaken met onze sportaanbieders en hun activiteiten. Als gemeente Stichtse Vecht hechten we veel waarde aan een gezonde leefstijl. Regelmatig sporten en/of bewegen is daar een belangrijk onderdeel van. Fietsen, wandelen of sporten bij een sportvereniging behoren tot de mogelijkheden. Maak daarom gebruik van het gratis aanbod tijden de Nationale Sportweek!De Nationale Sportweek vindt plaats van vrijdag 16 t/m zondag 25 september. Benieuwd wat je allemaal kunt doen? Bekijk dan hieronder het programma in de gemeente Stichtse Vecht.

Programma Nationale Sportweek – gemeente Stichtse Vecht

www.nocnsf.nl/nationale-sportweek


Afbeelding
Gospelkoor Rejoice met jaarlijkse kerstconcert in Torenpleinkerk Vrije tijd
Afbeelding
De Goud Inkoop Bus staat er weer Ondernemend
Afbeelding
Kerkdiensten Breukelen zondag 4 december Lezersnieuws
Afbeelding
Koor Credo stopt en geef afscheidsconcert in Pauluskerk in Breukelen Nieuws
Afbeelding
Winst voor biljarters BVL Sport
Afbeelding
Oliebollenactie De Ark gaat de oliebollen weer zelf bakken Lezersnieuws
Afbeelding
Boekpresentatie ‘Soldaten in de Vechtstreek’ bij Regionaal Historisch Centrum Vecht en Venen Nieuws
Afbeelding
Kerstshow en winterse sferen bij Tuincentrum Steck in Utrecht Overvecht Ondernemend
Afbeelding
Studie-informatiemarkt op RSG Broklede drukbezocht Ondernemend
Afbeelding
Happy Ouwers en exposities in het nieuwe Kampje in Loenen Lezersnieuws
Afbeelding
Verenigingen verpulveren Grote Clubactie record: € 12.8 miljoen. 26 verenigingen uit Stichtse Vecht droegen bij aan dit succes Nieuws
Afbeelding
Verenigingen verpulveren Grote Clubactie record: € 12.8 miljoen. 14 verenigingen uit De Ronde Venen droegen bij aan dit succes. Lezersnieuws
Afbeelding
Provincie maakt impact met Maatschappelijk Verantwoord Opdrachtgeven en Inkopen Nieuws
Afbeelding
Het Kompas krijgt knutselpapier van enorme omvang Nieuws