Afbeelding

Turn4u organiseert Nationaal Kampioenschap Groepsspringen op C-niveau op zaterdag 3 juni in Utrecht

Sport

UTRECHT > Turn4u, de lokale Utrechtse turnvereniging, organiseert met trots het Nationaal Kampioenschap Groepsspringen op C-niveau, waar maar liefst 48 teams uit het hele land zullen tegen elkaar zullen strijden. Deze spectaculaire wedstrijd zal plaatsvinden op zaterdag 3 juni in Sporthal Zuilen aan de Burgemeester Norbruislaan 680 in Utrecht van 9.00 tot 18.00 uur. 

Groepsspringen bestaat uit verschillende sprong- of vloersituaties zoals mini-trampolinespringen, tafelspringen, kastspringen, tumblingspringen en bijvoorbeeld airtrack. Het vereist niet alleen individuele vaardigheden, maar ook een hechte teamspirit, waarbij vertrouwen en perfecte timing van essentieel belang zijn.  

Turn4u kijkt uit naar de komst van de teams voor deze boeiende wedstrijd. Het Nationaal Kampioenschap Groepsspringen op C-niveau biedt getalenteerde gymnasten de kans om hun vaardigheden te tonen in twee uitdagende rondes. Deze teams zullen de jury en het publiek imponeren met hun sprongen. 

Sporthal Zuilen is het toneel van deze spannende wedstrijden, waarbij de gymnasten hun vaardigheden en teamspirit laten zien. Het NK Groepsspringen belooft een adembenemende showcase te worden van atletisch vermogen, artistieke flair en ongeëvenaarde teamdynamiek. 

Turn4u nodigt alle turnliefhebbers, families en sportfans uit om het Nationaal Kampioenschap Groepsspringen op C-niveau bij te wonen en de teams aan te moedigen. Kom genieten van de opwinding, de schoonheid en het teamwork dat deze unieke sport te bieden heeft. 

Voor meer informatie over het evenement en de deelnemende teams, kunt u contact opnemen met Larisa Dekker via l.dekker@hotmail.com. Bezoek ook onze website www.turn4u.nl voor updates en achtergrondinformatie over Turn4u en onze activiteiten. 

Over Turn4u

Turn4u is een lokale Utrechtse turnvereniging die zich inzet voor de bevordering van turnen als sport en het ontwikkelen van jong talent. Met ervaren coaches en een inspirerende trainingsomgeving biedt Turn4u turners en turnsters van alle niveaus de mogelijkheid om hun vaardigheden te ontwikkelen en hun passie voor de sport te uiten. 

Afbeelding
Ruim 13.000 deelnemers genieten van Singelloop Utrecht Sport
Afbeelding
Tentoonstelling Geloof in Beeldhouwkunst René van Seumeren 1923-1989 in Vechtstreekmuseum Vrije tijd
Afbeelding
Stijging aantal inbraken en insluipingen gebied Breukelen tot Nigtevecht Nieuws
Afbeelding
Unieke boeklancering: S.O.S. samoeraitraining, Een spannend avontuur in het hart van Brazilië Lezersnieuws
Afbeelding
Opening heringerichte speeltuin Henk van der Griftpark Breukelen
Afbeelding
Bewonersavond Duurzaam wonen in Breukelen Gemeente
Afbeelding
Kerkdiensten Breukelen Zondag 1 oktober 2023 Lezersnieuws
Afbeelding
Alles voor het slapen bij de Matrassenstad Ondernemend
Afbeelding
Feestelijke opening Nieuw Activiteitencentrum Zebraspoor in Maarssenbroek Nieuws
Afbeelding
Plannen kleine uitbreiding wijk Zwanenkamp nu open voor bezwaar en reacties Nieuws
Afbeelding
Aanpak Oostelijke Vechtplassen: Informatiemarkt op 12 oktober Gemeente
Afbeelding
Extra Actie op de Yaris Cross bij Toyota van Ekris Maarssen! Ondernemend
Afbeelding
Smullen van poffertjes bij de poffertjeskraam Ondernemend
Afbeelding
De Goud Inkoop Bus staat er weer Ondernemend