5 springkussens in de gymzaal in Loenen
5 springkussens in de gymzaal in Loenen Astrid van der Veer

Springkussen festijn opent de Nationale Sportweek in Loenen en Vreeland

Sport Ingezonden

LOENEN > Op zaterdag 16 september werd in Loenen de Nationale sportweek geopend met het springkussen festijn. 160 Kinderen uit Loenen en Vreeland konden, verdeeld over de dag, drie kwartier lang komen springen op 5 verschillende springkussens.

Gymjuffen Astrid van der Veer en Carina van Lom-Tukker hadden deze dag georganiseerd voor de basisschool leerlingen uit Loenen en Vreeland in samenwerking met GSV Wilskracht die dit seizoen 95 jaar bestaat. Het springen werd afgesloten met limonade en een lekkere appel.

De gymjuffen organiseren, naast hun gymlessen in het reguliere basisonderwijs, als combinatiefunctionaris in hun kernen (Astrid in Loenen en Carina in Vreeland) nog meer naschoolse activiteiten zoals trefbaltoernooi, theater en dans lessen, sport en spel middagen en sportieve vakantie activiteiten. Ze regelen ook clinics tijdens de schoolgym zodat de plaatselijke verenigingen zich kunnen laten zien en kinderen veel verschillende sporten kunnen ervaren.

GSV Wilskracht heeft een jubileum jaar, naast extra activiteiten, komt er ook een kleurplaat wedstrijd die binnenkort tijdens de lessen word uitgedeeld. En hebben we dit seizoen de 65e editie van de Avond4daagse van 4 t/m 7 juni 2024.

Heb je nog niet genoeg gesprongen of kon je deze dag helaas niet meedoen, kom dan eens op vrijdag middag in de sportzaal in Loenen een proefles gym of turnen meedoen bij GSV Wilskracht. Tijdens deze lessen gebruiken we regelmatig de tumblingbaan en air track! 

Voor meer info mail dan naar Astrid (sporten-in-loenen@hotmail.com) of naar Carina (sporten-in-vreeland@hotmail.com) of kijk op de website van GSV Wilskracht voor meer info over de vereniging www.gsvwilskracht.nl

Stormbaan ‘de boerderij’
Afbeelding
Volop genieten bij Maarssen On Ice na sfeervolle opening Nieuws
Afbeelding
Veel belangstelling bij opening tentoonstelling 'De stem van het volk' bij Regionaal Archief RHCVV in Breukelen Nieuws
Afbeelding
Volkskerstzangdienst in de Ark Vrije tijd
Afbeelding
Stichtse Vecht ook aan tafel bij fusiegesprekken van Wijdemeren Nieuws
Afbeelding
St. Antonius Ziekenhuis gaat twee bloedafname-robots van Vitestro inzetten Ondernemend
Afbeelding
Spaanse kerstmuziek door het Apollo Ensemble in Breukelen Vrije tijd
Afbeelding
Volop genieten bij Eetcafé Rabelais Ondernemend
Afbeelding
Goud Inkoop Bus komt extra langs in de regio Ondernemend
Afbeelding
Klassieke Muziek Nu, is een prachtige voorstelling met klassieke muziek in een modern jasje in Theater Piet Mondriaan Vrije tijd
Afbeelding
Mike Lodder en bestuur OSM'75 Atletiek en Recreatiesport winnen Vrijwilligersprijs 2023 Nieuws
Afbeelding
Tijdelijke maatregelen ten behoeve van verkeersveiligheid Ruimteweg Nieuws
Afbeelding
Gemeente De Ronde Venen bevordert eerlijk afvalbeleid Alleen gechipte afvalcontainers worden nog geleegd in het nieuwe jaar Nieuws
Afbeelding
Schaatsen uit het vet voor Maarssen On Ice Vol plezier en vermaak op het ijs Nieuws
Afbeelding
Winterwandeling rond de Vinkeveense Plassen Vrije tijd