Afbeelding
Roy Beukser

Ellen Pieterse & Han Oldigs - ADAM & EVA 2

donderdag 1 december 2022 20:00

Komisch, ontroerend en wonderbaarlijk: het creëren en ontdekken van een nieuwe planeet. Twee buitenaardse wezens creëren een planeet en noemen die Aarde. Ze gaan hier zo in op dat ze de gedaantes van de man en de vrouw aannemen en elkaar en de Aarde ontdekken. De bevreemding, de verwondering en de nieuwsgierigheid. Vol enthousiasme storten ze zich in een soms sensuele en hilarische ontdekkingsreis, met alle gevolgen van dien. De auteur: “Na crisissen begint er vaak een soort nieuwe wereld, zo voelt het voor velen. Maar hoe is de oude eigenlijk destijds ontstaan? God of Darwin? Of was er nog iets anders aan de hand? Misschien is de aarde wel geschapen door wezens van een andere planeet.” Acteursechtpaar Ellen Pieters en Han Oldigs zijn ras-komedianten, die beiden veelvuldig genomineerd en onderscheiden werden.

Locatie