Wilt u adverteren? 

Verspreid uw (reclame)boodschap zowel via print als online bij de juiste lokale doelgroep!
VARnws biedt u een platform met een groot bereik (zichtbaarheid / vindbaarheid) en hoge attentiewaarde, met haar krant en website.

ADVERTEREN KRANT (PRINT)
VARnws is een kwaliteitskrant met “eigen” nieuws geschreven door onze correspondenten. Wij verschijnen wekelijks huis-aan-huis op donderdag in een oplage van meer dan 66.000 exemplaren in twee verschillende edities (Leidsche Rijn en Stichtse Vecht). Elke editie heeft zijn eigen nieuwspagina’s, waar het nieuws uit die plaats centraal staat en er is een speciale informatiepagina voor wijk en gemeentelijke berichten.

Verspreidingsgebied:

Editie Stichtse Vecht: Loenen, Loenersloot, Nieuwersluis, Nigtevecht, Vreeland, Breukelen, Nieuwer Ter Aa, Kockengen, Maarssen-dorp, Maarssenbroek, Tienhoven en Oud-Zuilen.

Editie Leidsche Rijn: Vleuten, De Meern, Haarzuilens, Harmelen en Leidsche Rijn.

 Inlever- en reserveringstermijn advertenties:
GA uiterlijk woensdagmorgen vóór 11.00 uur
IM & VP uiterlijk vóór dinsdag 10.00 uur

Wij werken met vaste advertentie (vak)formaten, klik hier voor de verschillende mogelijkheden.
Bel (0346) 261304 of mail naar info@varnws.nl en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

ADVERTEREN VARNWS.NL (ONLINE)
Dagelijks brengt VARnws.nl het laatste nieuws uit de regio en dit wordt ondersteund door het gebruik van Facebook, Twitter en Instagram. Met meer dan 45.000 bezoekers per maand het ideale platform om uw lokale doelgroep te bereiken!

U kunt diverse banner formaten inzetten om uw campagne / bedrijf online te promoten. Met een (klik)banner op onze site, wordt u niet alleen gezien maar bezoekers worden ook met één klik direct naar uw website of landingspagina gestuurd.

Wij informeren u graag over de verschillende mogelijkheden!

Bel (0346) 261304 of mail naar info@varnws.nl