Pand Indekerngezond
Pand Indekerngezond Indekerngezond

Koffie & Kids

woensdag 7 december 2022 10:00 tot 11:30

Iedere woensdag ochtend zijn jullie welkom tijdens Koffie & Kids bij Indekerngezond.

Voor vaders, moeders, opa en oma’s met hun peuters (tot ongeveer 4 jaar).

Indekerngezond, zit om de hoek bij de Jumbo. Bij mooi weer zijn we bij de fonteinen op het Brusselplein.

Kom gezellig met je kids, ontmoet elkaar en deel je ervaringen! Ontdek de leuke plek van Indekerngezond op het Leidsche Rijn Centrum, een platform voor- en door de wijk op een prachtige locatie aan de Kopenhagenstraat 41.

Koffie/ thee staat klaar, neem gerust iemand mee!!Er is een leuke speelplek voor kids en genoeg plek voor wat entertainment, een dansje met muziek en een spelletje. En we vertellen je ook graag meer over het aanbod bij Indekerngezond!

Locatie