Vrijwilliger en logé in het Logeerhuis
Vrijwilliger en logé in het Logeerhuis Lars Stoof

Open ochtend Logeerhuis Bredius

zaterdag 28 januari 2023 10:30 tot 12:00

Open ochtend Logeerhuis Bredius, zaterdag 28 januari 2023 van 10.30- 12.00 uur. Park Oudeland 74, Woerden 

Elke laatste zaterdag v.d. maand opent Logeerhuis Bredius de deuren voor belangstellenden. Men wordt ontvangen met koffie/thee met wat lekkers, er is de mogelijkheid het Logeerhuis te bekijken en volop informatie te krijgen. Het kan helpen mensen te stimuleren alvast te gaan kijken en niet te wachten tot het water aan de lippen staat. Preventief inzetten van logeerzorg is bewezen effectief tegen overbelasting bij mantelzorgers en voorkomt crisissituaties en acute uitplaatsing naar een verpleeghuis. En het houdt mantelzorgers gezonder. Ook mensen die misschien vrijwilliger willen worden zijn van harte uitgenodigd. 

www.logeerhuisbredius.nl

Locatie