foto: annemieke van der togt
foto: annemieke van der togt Annemieke van der Togt

Thijs van de Meeberg - Meer dan mogelijk

vrijdag 17 februari 2023 8:00 tot 22:00

Ondanks dat het leven in de lockdown heerlijk was – geen confrontaties, geen gemiste kansen en geen verkeerde inschattingen – is hij blij nu weer met jou in een afgesloten ruimte te kunnen zitten.

Alle problemen leken als sneeuw voor de zon verdwenen. Als iemand klaar was voor een leven na corona, was het Thijs wel. Toch jammer dat zijn onhandelbare coronapuppy de compleet nieuwe inboedel sloopt, waardoor hij alsnog thuis moet zitten. Te midden van een levend, komisch en troostrijk decor zoekt Thijs naar een manier om van waarde te zijn. Dat lukt hem niet alleen. Hij heeft jouw advies hard nodig. Want er is een probleem boven zijn hoofd gegroeid, waardoor alles stagneert en vastloopt. Pas als dat is opgelost, is alles mogelijk en misschien wel meer dan dat.

Locatie