Pand Indekerngezond
Pand Indekerngezond Indekerngezond

Yoga en meditatie

dinsdag 21 maart 2023 9:30 tot 11:00

Ontspannen van lichaam en geest is te leren. Net als bij het spinnenweb van de Positieve Gezondheid, kan je tijdens yoga uitzoomen op je leven en krijg je er weer een heldere kijk op. Je maakt zowel fysiek als mentaal ruimte. Yoga heft blokkades op in lichaam en geest en je energie gaat weer stromen. Tijdens de vinyasa flow yogales wordt er behalve met de fysieke lichaam ook met het levensenergie, prana, in de subtiele / energetische lichaam gewerkt. Daar word je flexibel door en krijg je een vernieuwde blik op waar je mee bezig bent.

Waarom (easy flow) yoga?• Het werkt rustgevend – de cyclus van in- en uitademen geeft je een mentaal focuspunt.• Het zuivert je lichaam – de doorlopende bewegingen creëren innerlijke warmte. De betere circulatie en de transpiratie reinigen het lichaam.• Het vergroot je spierkracht en soepelheid – de oefeningen zijn een geweldige work-out voor je lijf.• Het brengt je naar het heden – yoga stelt je open voor dit moment. Na de easy flow yoga (40 min) sluiten we af met een begeleide meditatie (20 min) zittend of liggend.

Opbouw: De les start om 9.30.Na de easy flow yoga (40 min) sluiten we af met een begeleide meditatie (20 min) zittend of liggend. Rond 10.30 drinken we samen een kopje thee, voor wie geen haast heeft.

Praktisch:

Kosten: Aan de deelname zijn geen kosten verbonden. Aanmelden: Graag van tevoren je even aanmelden. Meenemen: Yoga mat, warme sokken, trui en dekentje.

Contact: info@jivacoaching.nl

Locatie