Pand Indekerngezond
Pand Indekerngezond Indekerngezond

Blijf in beweging

vrijdag 31 maart 2023 10:30 tot 11:30

Blijf In Beweging

Blijf In Beweging zorgt dat je de algemene dagelijkse dingen (boodschappen doen, de was ophangen, fietsen en traplopen, stoeien met je kinderen) goed kunt blijven doen.

Kosten :Meld je aan voor een gratis proefles. Wil je daarna mee blijven doen kosten: €7,50 per les (rechtstreeks te betalen aan Edwin)

De trainingen zijn iedere vrijdag vanaf 10 maart en starten bij Indekerngezond.

Aantal deelnemers: minimaal 4 en maximaal 12

Trainer :Edwin te Velde, edwin@trainingtevelde.nl

Ja de training is een sporttraining. Maar wel net een beetje anders. We trainen buiten. Het hele jaar door. Beter voor je humeur en beter voor je lijf. Je zult ontdekken dat dit bijna altijd kan. Alleen als het heel erg slecht weer is trainen we op een beschutte plek. Tijdens de training ga je werken aan je conditie en je kracht, en aan je balans en coördinatie. Dat doen we op een ludieke maar effectieve manier. Je gaat functioneel bewegen. Bewegingen maken die we weinig meer doen maar die je lichaam echt nodig heeft om sterk te blijven. Duwen, trekken, gooien, optillen, balanceren en stevig doorstappen. Eigenlijk gewoon heel leuk om te doen. En als je lol hebt in wat je doet, houd je het vol om het blijven doen. Blijf In Beweging is ook: trainen in een groep. Je sport echt samen: veel oefeningen doe je samen met (een) trainingsmaatje(s). Dat is leuker en effectiever. Je stimuleert elkaar om door te blijven gaan. Maar je kunt er samen ook om lachen als iets (nog) niet lukt.

Locatie