Pand Indekerngezond
Pand Indekerngezond Indekerngezond

Workshop Positieve gezondheid

maandag 22 april 2024 10:00 tot 12:00

Inhoud

In deze workshop leer je hoe je veerkrachtig kunt leven en om kunt gaan met de uitdagingen in je leven. Je gaat aan de slag met jouw Positieve Gezondheid. Je krijgt uitleg wat dit inhoudt en hoe je dit kunt toepassen in de dagelijkse praktijk door middel van het spinnenweb gespreksmodel van Machteld Huber. Ontdek waar je in je leven invloed op kunt uitoefenen en waar je je regie kan nemen op je eigen leven. Wat vind je belangrijk? Waar word je blij van?

Resultaat

Je leert de achtergrond kennen van het gedachtegoed van Positieve Gezondheid. Samen met anderen deel je wat voor jou belangrijk is en hoe je dit ook in jouw omgeving kunt toepassen. In Positieve Gezondheid staat een betekenisvol leven centraal, daarom wordt mensen gevraagd wat zij zélf het liefst willen veranderen. Je spreekt daarmee hun bron van veerkracht aan.

Voor wie?

Voor iedereen die in Leidsche Rijn, Vleuten-De Meern en omgeving woont of werkt en die graag meer in contact wil komen met hun eigen veerkracht en op zoek is naar wat hun leven zo betekenisvol maakt.

Locatie