Afbeelding

Knoop Autobedrijven Mazda dealer voor regio Groot Utrecht

Ondernemend

MAARSSEN > . Knoop Autobedrijven breidt met ingang van 29 maart 2024 zijn regio uit, door de overname van het Mazda-werkgebied van Autobedrijf Cluistra, dat tot voor kort de Mazda dealer voor deze regio was. Deze regio gaat van Nieuwegein tot Culemborg en van Montfoort tot Wijk bij Duurstede. Knoop Autobedrijven is een familiebedrijf gevestigd in Breukelen en Maarssen en vanwege het succes van het bedrijf en het merk Mazda zijn de activiteiten uitgebreid en beslaat het verzorgingsgebied van de regio Groot Utrecht.

Bij Mazda dealer Knoop kunnen klanten terecht voor nieuwe en gebruikte Mazda’s, maar ook voor al het onderhoud. “Knoop is een echt familiebedrijf en daar zijn we trots op. Ons bedrijf bestaat al ruim 30 jaar. Al jarenlang doen we met het team van Knoop er alles aan om de klanten rijplezier te bieden. We geloven in ons product en het doel is een tevreden klant. Wij zijn dan ook bijzonder verheugd het mooie merk Mazda te vertegenwoordigen in een groter gebied. Het verzorgingsgebied van Autobedrijf Cluistra sluit perfect aan op onze huidige regio en we zijn ervan overtuigd hier wederom een succes van te maken.”, vertelt Hans Knoop, directeur van Knoop Autobedrijven. Daarnaast biedt deze uitbreiding tevens werkgelegenheid, waaronder voor de functies service adviseur en monteur.

Wederzijds vertrouwen in de overname

Jan Cluistra, is tevreden met de overname van hun regio: “Wij hebben al het vertrouwen in de daadkracht en expertise van het team van Knoop Autobedrijven bij het Mazda dealerschap. Het is belangrijk om de goede dienstverlening aan onze klanten op dezelfde wijze voort te zetten en volgens ons is Knoop het aangewezen bedrijf hiervoor.” Bert De Vidts, Managing Director van Mazda Motor Nederland, vult hierop aan: “Als importorganisatie in Nederland proberen we altijd vrijgekomen verzorgingsgebieden in te vullen met de meest klantvriendelijke oplossing. Wij zien Knoop als een betrouwbare strategische partner, die heel goed past in onze visie op netwerkpartners. Naast een lange historie met sterke lokale wortels, heeft Knoop tevens een loyale klantenkring.”.

Familiebedrijf met een lange historie

De historie van Knoop Autobedrijven gaat ver terug in de tijd. In 1968 opende de familie Hereman een Esso-servicestation en kleine garage aan de Karel Doormanweg in Breukelen. In 1973 werd het Mazda dealerschap aan de activiteiten toegevoegd. In 1989 nam Arie Knoop het bedrijf in Breukelen over en twee jaar later werd broer Hans mede-eigenaar. In 2001 werd de nieuwe vestiging in Maarssen geopend. Het klantenbestand groeide enorm en inmiddels, ruim 50 jaar later, is Knoop een gerenommeerde Mazda dealer met een grote klantenkring in de regio Utrecht. Inmiddels zijn de zonen van Arie en Hans, Jermy en Joery, toegetreden in het bedrijf en zij staan klaar om in de toekomst de klanttevredenheid te waarborgen en te versterken.

Voor meer informatie over Knoop Autobedrijven: knoop-mazda.nl

Afbeelding
Nieuwe elektrische Fietsboot Vechtstreek in de vaart genomen Nieuws
Afbeelding
Lintjesregen in Utrecht Nieuws
Afbeelding
Harry Potter-tweeling James en Oliver Phelps aanwezig tijdens exclusieve Heroes Dutch Comic Con preview night Evenement
Afbeelding
Lintjesregen 2024 in Woerden Nieuws
Afbeelding
22 miljoen voor woningen Beurskwartier, Zuilense Vecht en Galgenwaard Nieuws
Afbeelding
Woonadviseur helpt Utrechtse 55plussers bij passend wonen Nieuws
Cover van het boek.
Deel 4 van Toen & Nu Utrecht is uit Vrije tijd
Afbeelding
Inloopbijeenkomst over het toekomstbeeld Nedereindse Park Gemeente
Iedereen kan genieten op De Vecht
Mijlpaal voor Fietsboot op de Vecht, duurzame boot gaat vrijdag varen Nieuws
Dymph Hoffmans, jury

Aukje Treep, wethouder Soest

Elsie Hijstek, Soester Energie Coöperatie

Judith de Pagter, Soester Energie Coöperatie
Beste Lokale Energie-initiatief van de provincie Utrecht 2024: Soester Energiecoöperatie Ondernemend
Afbeelding
Schapen scheren bij schaapskooi Groot-Zandveld Vrije tijd
Afbeelding
Succesvolle voorjaarscompetitie tafeltennissers TTV Fletio. Sport
Afbeelding
Het mooiste stadspark van Nederland zoekt nieuwe vrijwilligers, ook achter de schermen. Zin om mee te denken? Lezersnieuws
Afbeelding
Gemeente Utrecht onderzoekt oprichting van een eigen warmtebedrijf Nieuws

Vrije tijd

Sport

Ondernemend

Lezersnieuws