Afbeelding

Welzijn Stichtse Vecht zoekt coaches Wil jij van betekenis zijn voor een ander en lijkt het je leuk om mensen te begeleiden?

Lezersnieuws

STICHTSE VECHT > Dan is deze functie van vrijwillige coach wellicht iets voor jou. In verband met uitbreiding van Welzijn op Recept zijn we op zoek naar vrijwilligers in Maarssen, Maarssenbroek en Breukelen. Welzijn op Recept is een aanpak voor mensen die na een ingrijpende gebeurtenis of een moeilijke periode het lastig vinden om aansluiting te vinden en een positieve draai aan hun leven te geven.

Een huisarts kan dan een ‘recept uitschrijven voor activiteiten’ en verwijst daarvoor door naar Welzijn Stichtse Vecht. Wij zoeken de coach, die vooral naar iemands sterke kanten kijkt en bereid is om gezamenlijk op zoek te gaan naar activiteiten, die aansluiten bij de interesses van de deelnemer.

De vrijwillige coach bevordert participatie en stimuleert mensen om stappen te zetten. Hij/zij heeft kennis van de wijk en is in staat mensen met elkaar te verbinden. De duur van een traject is ongeveer 3 maanden met een gemiddelde tijdsinvestering van 1 uur per week. Naast een leerzame en afwisselende werkomgeving waarin jij jezelf kan ontwikkelen, krijg je ondersteuning en begeleiding door middel van intervisie, supervisie, workshops en werkoverleg.

Op 15 februari start de training voor nieuwe coaches. Lijkt het je leuk? Bel of mail ons dan, dan maken we voor de 15e een afspraak en kan je mogelijk al aan de training deelnemen.

Als je meer wilt weten over deze uitdagende vrijwilligersfunctie, neem dan contact op met Daphne de Vette via 0346-290710/ d.devette@welzijnsv.nl of Marieke Reversma via 0346-290710 / m.reversma@welzijnsv.nl of Carolien van der Heijde 0346 – 290710 via c.vanderheijde@welzijnsv.nl

Afbeelding
Inschrijving 72ste editie Singelloop Utrecht geopend! Sport
Afbeelding
Goed nieuws voor de vleermuis: 5 nieuwe leefplekken rijker in Breukelen Gemeente
Afbeelding
Veel te doen op de Open dag van gemeente Stichtse Vecht, voor jong en oud Gemeente
Afbeelding
Verkeershinder Zuilense Ring (N230) door spoedreparatie Gemeente
Ontwerp Reigerskamp
Wijkpark Maarssenbroek krijgt opknapbeurt Nieuws
Afbeelding
Vleermuiskasten in het Henk van der Griftpark in Breukelen Nieuws
Afbeelding
Vogels hebben naar het zin in het Henk van der Griftpark Lezersnieuws
Afbeelding
Zoektocht naar horecaondernemer voor 't Kikkerfort in Breukelen duurt voort Gemeente
Waterschap AGV
Nieuw gemaal en stuw voor betere waterkwaliteit Hollands Ankeveense Plassen Nieuws
Afbeelding
Nieuwbouw Kockenest van start Nieuws
Afbeelding
Vlag op het dak in de Herenstraat in Breukelen Ondernemend
Afbeelding
Utrechtse gemeenteraad stemt in met invoer betaald parkeren, ook in Leidsche Rijn, Vleuten, De Meern en Haarzuilens Nieuws
Afbeelding
Start preventieve bestrijding eikenprocessierups in Stichtse Vecht Nieuws
Afbeelding
Nieuw kinderkoor SOFT swingt in Heilig Hart Kerk Vrije tijd