Afbeelding

Maxaro opent megastore in The Wall

Ondernemend

LEIDSCHE RIJN > Retail- en leisure centrum The Wall breidt wederom uit met een nieuwe megastore. Vanaf 3 februari opent Maxaro, specialist op het gebied van badkamers, vloeren en keukens, haar showroom van 4.500 m2. 

Na de komst van Decathlon, Amac, Mantel en Daka Sport vorig jaar, is de opening van Maxaro een nieuwe stap naar een volledige bezetting van The Wall. Het winkelgebied in Leidsche Rijn, Utrecht is de perfecte locatie voor de groeiambitie van de winkelformule.

Tweede vestiging in Nederland
Maxaro bestaat sinds 2004. Door het ontwikkelen van eigen producten heeft het bedrijf alle kennis in huis om haar klanten van deskundig advies te voorzien. Bovendien werkt Maxaro met een voor Nederland unieke eerstelijnsservice met voorraadsysteem. De kwaliteitsproducten zijn direct uit voorraad leverbaar en worden tegen een scherpe prijs aangeboden. Jeroen Schagen, COO van Maxaro: “Wij zijn erg blij dat onze tweede vestiging in The Wall komt. The Wall ligt centraal in Nederland en op een unieke locatie. Onze klanten zijn afkomstig uit heel Nederland en reizen soms uren om onze vestiging in Roosendaal te bezoeken. Met deze tweede vestiging brengen we de aantrekkelijke formule dichter bij onze klanten.”

7 dagen per week open
Het ruime assortiment van Maxaro biedt onder andere badkamermeubels, douchecabines, whirlpools, stoomcabines, tegels & sanitair. Bovendien krijg je bij Maxaro persoonlijk advies van de specialisten en kun je zelf de kwaliteit ervaren van de baden, badmeubels, douches en tegels. De showroom is 7 dagen per week geopend, inclusief een koopavond op woensdag én vrijdag.

The Wall
Het retail- en leisure centrum The Wall ligt tegen Leidsche Rijn aan, een van de grootste nieuwbouwlocaties van Nederland. Het centrum ligt centraal en is goed bereikbaar aan de A2, afslag 7. Op het parkeerdek is meer dan voldoende parkeergelegenheid; de eerste 2 uur parkeren is gratis.

Bij The Wall kun je terecht voor alles op het gebied van elektronica, sport en beweging, speelgoed en entertainment. Retailers die in The Wall zijn gevestigd zijn Amac, Mediamarkt, BCC, Decathlon, Daka, Toychamp, Mantel en Maxaro. Daarnaast zijn er vestigingen van Doppio, FoodExplore en McDonalds en heeft The Wall met Play-in de grootste indoor speeltuin van Nederland.

Bezoek voor meer informatie www.thewall.nl en www.maxaro.nl

Afbeelding
Pink Ribbon Soester Wandelweekend populair: al 1.500 inschrijvingen Vrije tijd
Edo Ankum van Stichting Rondje Pampus overhandigt cheque aan Gebiedsteam van Landschap Noord-Holland
Rondje Pampus overhandigt cheque van € 5.000,- voor Otteronderzoek Lezersnieuws
Afbeelding
Kerkdiensten Breukelen zondag 5 mei en donderdag 9 mei Lezersnieuws
Afbeelding
Eerst geloven, dan zien' op prachtige historische locaties door Maarssen32 Vrije tijd
Afbeelding
Bingo in Vreeland Vrije tijd
Afbeelding
Tennissen bij LTV Breukelen Sport
Afbeelding
Vroege Vogelwandeling ANV in Bethunepolder Vrije tijd
Afbeelding
Hemelvaart en Pinksteren: aangepaste openingstijden gemeentekantoor en afvalscheidingsstations Stichtse Vecht Gemeente
Afbeelding
Grote Clean Up van de Vecht en Kromme Rijn, vrijwilligers pakken zwerfafval aan Nieuws
Afbeelding
Wiekenfeest bij molen De Hoop in Loenen, burgemeester Reinders laat de wieken draaien Nieuws
Afbeelding
Ticketverkoop voor het Europees Kampioenschap softbal vrouwen is gestart! Sport
Afbeelding
9 mei Historische O.P.A. trekkerdag met rondrit door de regio Vrije tijd
1e fase bouwgebied Haarrijn
Werkzaamheden woningbouw Haarrijn gaan van start Nieuws
Afbeelding
Matineeconcert van het Nederlands Concert Mannenkoor in Breukelen Vrije tijd