Margreeth; "Complimenten voor alles!! De manier waarop alles gaat, de lessen die we krijgen, de sfeer in de groep. En de manier waarop de coach ons begeleidt."
Margreeth; "Complimenten voor alles!! De manier waarop alles gaat, de lessen die we krijgen, de sfeer in de groep. En de manier waarop de coach ons begeleidt."

55 plussers worden sterker en verhogen hun weerstand bij ZilverFitness

Ondernemend

MAARSSEN > Je hebt vast weleens gehoord van bootcamps of CrossFit. Bij deze sporten denk je misschien aan twintigers die na hun werk of studie in de sportschool staan om aan hun spieren en souplesse te werken. Maar er is meer! In Maarssen is het sinds twee jaar mogelijk om bij een van de vijftien locaties van ZilverFitness te trainen: een sportschool speciaal voor 55 plussers. Er zijn speciale vakken om 1,5 meter afstand te houden en alles wordt na de les netjes schoongemaakt.

SPIERMASSA NEEMT AF - Ben-Anne (53) van ZilverFitness vertelt: “Na je dertigste neemt de botdichtheid al af en worden je spieren langzaamaan wat dunner. Elk jaar lever je een klein beetje spiermassa in. Naarmate je ouder wordt gaat dat sneller en op 70-jarige leeftijd is dat gemiddeld 3 procent per jaar.” Om juist die spiermassa te behouden, startte Ben-Anne ZilverFitness.

CORONA; BEWEGING IS HET ANTWOORD. - Je kunt er helaas bijna niet omheen: corona. Volgens neurowetenschapper Erik Scherder is beweging en krachttraining hét antwoord op corona, omdat dit je afweersysteem op peil houdt, je lijf in conditie houdt en het risico op dementie verkleint. Ook de Gezondheidsraad adviseert om minimaal tweemaal per week bot- en spierversterkende oefeningen te doen, naast 150 minuten per week bewegen.

TRAINEN IN KLEINE GROEPEN - Begin je liever niet in je eentje aan een nieuwe sport? Dat hoeft niet, want je traint in kleine groepen van ongeveer acht personen. Altijd onder leiding van een gediplomeerde coach.

IN JOUW TEMPO - Bij ZilverFitness train je op jouw eigen niveau in een kleine groep. Hoe meer deelnemers aansluiten bij ZilverFitness, hoe groter het lesaanbod wordt. Heb je interesse in een gratis proefles? Neem contact op met Ben-Anne op 030-752 35 48 of kijk op www.zilverfitness.nl

ADRES - Sterrebaan 7, 3542 DJ Utrecht/Maarssen, Bedrijventerrein Lageweide, in het inCharge Lifestyle Centre. In de sportschool van CrossFit 030.

Afbeelding
Afbeelding
Pink Ribbon Soester Wandelweekend populair: al 1.500 inschrijvingen Vrije tijd
Edo Ankum van Stichting Rondje Pampus overhandigt cheque aan Gebiedsteam van Landschap Noord-Holland
Rondje Pampus overhandigt cheque van € 5.000,- voor Otteronderzoek Lezersnieuws
Afbeelding
Kerkdiensten Breukelen zondag 5 mei en donderdag 9 mei Lezersnieuws
Afbeelding
Eerst geloven, dan zien' op prachtige historische locaties door Maarssen32 Vrije tijd
Afbeelding
Bingo in Vreeland Vrije tijd
Afbeelding
Tennissen bij LTV Breukelen Sport
Afbeelding
Vroege Vogelwandeling ANV in Bethunepolder Vrije tijd
Afbeelding
Hemelvaart en Pinksteren: aangepaste openingstijden gemeentekantoor en afvalscheidingsstations Stichtse Vecht Gemeente
Afbeelding
Grote Clean Up van de Vecht en Kromme Rijn, vrijwilligers pakken zwerfafval aan Nieuws
Afbeelding
Wiekenfeest bij molen De Hoop in Loenen, burgemeester Reinders laat de wieken draaien Nieuws
Afbeelding
Ticketverkoop voor het Europees Kampioenschap softbal vrouwen is gestart! Sport
Afbeelding
9 mei Historische O.P.A. trekkerdag met rondrit door de regio Vrije tijd
1e fase bouwgebied Haarrijn
Werkzaamheden woningbouw Haarrijn gaan van start Nieuws
Afbeelding
Matineeconcert van het Nederlands Concert Mannenkoor in Breukelen Vrije tijd