Afbeelding

De Heeren van Maarssen is opnieuw in goede handen

Ondernemend

MAARSSEN > Na het ‘t Clubhuys en Restaurant Vuur in Baarn breidt Het Horeca Buro deze maand uit met een derde zaak: De Heeren van Maarssen, een eetgelegenheid die uitgegroeid is tot één van de succesvolste horecazaken in de regio. ‘Er komen geen grote veranderingen, het blijft dezelfde mooie zaak, met het vertrouwde team en onvervalste keuken klassiekers als de ‘Hanging Jack’.

Jack en Irma Westerhout hebben na dertien jaar het stokje overgedragen aan Billy van der Lans. Van der Lans (36); ‘Jack en Irma hebben een fantastische prestatie geleverd en het is een eer dat ik de mogelijkheid heb gekregen om die traditie voort te zetten.’

‘Never change a winning team’, waarom iets veranderen wat al jaren een begrip is en een succesformule, dit gaat dus ook niet gebeuren. Het interieur en menu blijven onveranderd. De focus zal vooral liggen op het huidige team versterken, het terrasseizoen staat immers voor de deur. Er is veel vertrouwen; ‘Ik ben ontzettend trots op waar de zaak nu staat en hoop het de komende jaren alleen maar mooier te maken. Voor mij is gastvrijheid belangrijk. Ik hoop dat jong en oud, vriendengroepen, zakenrelaties en families zich welkom voelen bij de Heeren van Maarssen. Ik heb alle vertrouwen in het sterke team waarmee ik dit ga doen, samen met Maaike Houtkamp, onlangs aangesteld als operationeel directeur.’ Houtkamp, met ervaring in soortgelijke projecten in Amsterdam, Utrecht en Londen, is tevens verantwoordelijk als directie voor Restaurant Vuur. Komt u binnenkort gezellig een kop koffie drinken, lunchen, borrelen of dineren? Of kom even langs voor een leuke en boeiende baan in de horeca in een leuk en enthousiast team. 

De Heeren van Maarssen, dinsdag t/m zondag geopend van 11 - 22 uur. Ook beschikbaar voor feesten en partijen, zakelijke afspraken en zaalverhuur.

Maarsseveensevaart 7a, 3601 CC Maarssen E-mail: info@heerenvanmaarssen.nl.. Gratis parkeren voor de deur. 

Tel: 0346 - 561590

Afbeelding
Timmerarends neemt de leiding na spectaculaire polsstokverspringwedstrijd in Kockengen Sport
Afbeelding
Tenniskampioenen bij Luck Raeck in de voorjaarscompetitie Sport
Afbeelding
Concert Gaudiozo in Vinkeveen Vrije tijd
Afbeelding
Signeersessie met 'Queen of Crime' bij boekhandel Van Kralingen Vrije tijd
Afbeelding
Boekenmarkt in Breukelen op zaterdag 17 juni Vrije tijd
Afbeelding
Weer waarschuwing extra snelheidscontroles rondweg Maarssenbroek Nieuws
Afbeelding
60 plussers: sterker door ZilverFitness Het hele lesuur een gediplomeerde vaste coach Ondernemend
Afbeelding
90 jaar Zwemvereniging Zwemlust Nieuwersluis Lezersnieuws
Afbeelding
Video Zoektocht naar nieuwe kinderburgemeester Stichtse Vecht Nieuws
Afbeelding
Reizigers vinden weg terug naar Utrechts OV Nieuws
Afbeelding
College geeft Ontwerp Kerkenvisie Stichtse Vecht vrij voor inspraak Nieuws
Afbeelding
Gemeenteraad De Ronde Venen wil herbenoeming burgemeester Maarten Divendal Gemeente
Afbeelding
Uitbreiding van bestaande hoogspanningsstation Breukelen-Kortrijk geniet de voorkeur, nu plan maken voor de inpassing Nieuws
Afbeelding
Veteranenbijeenkomst Stichtse Vecht op 17 juni Gemeente