Afbeelding

Na 1e expositie in Maarssen nu naar Rome, Rotterdam en Londen van otograaf, schilder en bodypaint artiest Angélique Ballhaus

Vrije tijd

 REGIO > Professioneel fotograaf, schilder en bodypaint artiest Angélique Ballhaus heeft een goed lopende eigen fotostudio in Hoogvliet-Rotterdam. Met haar creativiteit, maakt zij exclusieve fotoshoots welke bij haar klanten passen. Een idee wat Angélique al jaren had, maar door drukte en de vele fotografie opdrachten er nooit van gekomen was. Is nu een groter succes dan zij ooit verwacht had.  Het opeens stilvallen van haar fotowerk i.v.m. Conora kreeg zij plots veel tijd voor haar 2e professie bodypaint en schilderen en kon zij al haar tijd daarin gaan steken, in het ontwikkelen en perfectioneren van haar idee welke resulteerde in een collectie kunstwerken. Welke zij de naam heeft meegeven; “Naked in Art” Door Corona is Angélique een nieuw pad ingeslagen en maakt zij nu abstracte kunst voor aan de muur! Niet zomaar abstracte schilderijen, maar met een unieke twist.

 Angelique zegt; “Hoe langer je naar mijn kunstwerk kijkt, hoe meer je erin ziet en ontdekt.” Op het eerste oog is het een abstract schilderij, maar in ieder kunstwerk zit een deel van een vrouwelijk lichaam verwerkt. Angélique bodypaint vrouwen en de achtergrond hetzelfde zodat ze in elkaar smelten. Deze snel vergankelijke kunstvorm is voor altijd professioneel vastgelegd in een gelimiteerde unieke canvas. De uitstraling is altijd abstract. De kleuren, abstractie, stijl en bodypaint maken dat je het niet altijd direct ziet. En iedereen kijkt anders naar een kunstwerk dat maakt het zo bijzonder. De conora tijd leverde veel kunstwerken op waardoor ze besloot het te exposeren. Angélique gaf haar eerste solo expositie de hele maand augustus 2021 te Maarsen om te kijken wat het publiek van haar kunst vind, het was een groot succes met veel interesse en enthousiasme van de bezoekers. Ook merkte Angélique dat haar kunstwerken niet zomaar een abstract schilderij aan de muur is, maar uniek zijn. Welke in een kleine oplage van slechts 5 worden verkocht. Na de Nederlandse website is er een jaar later zelfs een internationale gelanceerd; artbyangeliqueballhaus.com. In het voorjaar ontving zij een uitnodiging vanuit Rome om daar te exposeren. Tijdens de Internationale Art Expo 2022 welke start vanaf 2 september.


Hierna vertelt zij mega trots exposeer ik ook de hele maand oktober in Rotterdam en daarna vanaf 6 december in een gallery in Londen. “World Exhibition London 2022.” Ben je geïnteresseerd in haar kunst en om deze te bekijken, op haar internetsite houdt zij een expositie agenda bij.

Afbeelding
Ruim 13.000 deelnemers genieten van Singelloop Utrecht Sport
Afbeelding
Tentoonstelling Geloof in Beeldhouwkunst René van Seumeren 1923-1989 in Vechtstreekmuseum Vrije tijd
Afbeelding
Stijging aantal inbraken en insluipingen gebied Breukelen tot Nigtevecht Nieuws
Afbeelding
Unieke boeklancering: S.O.S. samoeraitraining, Een spannend avontuur in het hart van Brazilië Lezersnieuws
Afbeelding
Opening heringerichte speeltuin Henk van der Griftpark Breukelen
Afbeelding
Bewonersavond Duurzaam wonen in Breukelen Gemeente
Afbeelding
Kerkdiensten Breukelen Zondag 1 oktober 2023 Lezersnieuws
Afbeelding
Alles voor het slapen bij de Matrassenstad Ondernemend
Afbeelding
Feestelijke opening Nieuw Activiteitencentrum Zebraspoor in Maarssenbroek Nieuws
Afbeelding
Plannen kleine uitbreiding wijk Zwanenkamp nu open voor bezwaar en reacties Nieuws
Afbeelding
Aanpak Oostelijke Vechtplassen: Informatiemarkt op 12 oktober Gemeente
Afbeelding
Extra Actie op de Yaris Cross bij Toyota van Ekris Maarssen! Ondernemend
Afbeelding
Smullen van poffertjes bij de poffertjeskraam Ondernemend
Afbeelding
De Goud Inkoop Bus staat er weer Ondernemend