Afbeelding
H. v/d Vecht

Vrije School Utrecht betovert met schitterend koorconcert in de grote zaal in TivoliVredenburg

Lezersnieuws Ingezonden

LEIDSCHE RIJN > Vrije School Utrecht (locaties Hieronymusplantsoen, Leidsche Rijn en Maliebaan) heeft op dinsdag 16 april een betoverend koorconcert gegeven in TivoliVredenburg . De leerlingen van klas 4, 5 en 6 traden op met een gevarieerd repertoire dat het publiek in vervoering bracht. 

Roel Vogel, de zeer bevlogen muziekleerkracht van locatie Hieronymusplantsoen, dirigeerde het concert. Dankzij zijn krachtige en uitnodigende leiding lukte het hem uitstekend om de kinderen te motiveren en te enthousiasmeren. Zijn betrokkenheid en passie waren duidelijk zichtbaar tijdens het optreden.Het koor werd op voortreffelijke wijze begeleid door een getalenteerde percussionist, pianist en saxofonist. Deze combinatie van muzikanten zorgde voor een harmonieuze en meeslepende begeleiding, die het koor naar een hoger niveau tilde.

Tijdens het concert zongen de kinderen een scala aan nummers, waaronder het ontroerende ‘This Pretty Planet’ en de canon ‘Zing je met tweehonderd’. Een bijzonder moment was de uitvoering van ‘Hallelujah’, waarbij de kinderen uitspraken waar zij dankbaar voor zijn. Het optreden kende een internationale sfeer, met nummers zoals ‘La Paz del Señor’ (meerstemmig uitgevoerd samen met het ouderkoor), ‘Yam Yasa Du’, ‘Hani Kouni’ (native American) en ‘Ide Were’ (uitgevoerd door het personeelskoor). Ook ‘Evening Rise’ (native American) werd gezongen door kinderen, ouders en personeel samen. Het concert was niet alleen muzikaal, maar ook interactief. De kinderen voerden body percussie uit, waarbij het publiek enthousiast werd uitgenodigd om mee te doen. Hoewel dat voor sommigen een uitdaging bleek, zorgde het voor een levendige sfeer in de zaal. 

Bij het laatste nummer voor de toegift, ‘Singing All Together’, werd het publiek opnieuw actief betrokken, wat zorgde voor een prachtig slot van een avond vol muziek en plezier. 

Alle betrokkenen zijn heel trots op de kinderen en de organisatie, en zij mogen zeer trots zijn op zichzelf. Het koorconcert van Vrije School Utrecht was een verbindend en vrolijk optreden dat de harten van het publiek veroverde.

Afbeelding
Olie in Haarrijnseplas in Utrecht opgeruimd Nieuws
Ruime keus in badkamers.
Revolution Bath n Tiles voor de beste keus in badkamers Ondernemend
Talin, Mustafa en Nout.
Buurtcentrum Terwijde na verbouwing weer officieel geopend Nieuws
Julien van Stokkem Chef-kok en eigenaar van Balijepark.
Feestelijke voordeelmaand bij restaurant Balijepark Ondernemend
Vrolijke gezichten bij de Mantelmeeuw-kraam op de markt
Bouw mee aan De Mantelmeeuw met nieuwe tegeltjes Lezersnieuws
Afbeelding
4,9 miljoen euro voor restauratie 19 rijksmonumenten met slot Zuylen en toren bij kasteel Nijenrode Nieuws
Leden C.V. De Kwakbollen
Carnavalsvereniging De Kwakbollen uit Harmelen doen mee aan 'Te land, ter zee en in de Lucht' Nieuws
Afbeelding
De jongens jo14-5 van PVCV zijn kampioen Sport
Afbeelding
Inschrijving Kindervakantieweek Vleuten - Haarzuilens "VOVH on the Beach" Vrije tijd
Afbeelding
Torenpleinschool schenkt sponsorgeld aan Villa Expert Care Lezersnieuws
Afbeelding
Paus Adrianus VI eindelijk thuis in Utrecht Nieuws
 Zo’n 60 experts die hebben bijgedragen aan de ontwikkeling van Prolock kijken toe hoe het eerste scherm de grond in gaat
Eerste kunststof filterscherm de Lekdijk in Nieuws
Afbeelding
Aantal weidevogels in werkgebied BoerenNatuur Rijn, Vecht & Venen blijft groeien! Nieuws
Afbeelding
Jaarmarkt Mijdrecht Vrijdag 31 mei en zaterdag 1 juni Ondernemend