Afbeelding

Buurtbewoners ontmoeten elkaar bij grappig en ontroerend theaterdiner in Leidsche Rijn

Nieuws

LEIDSCHE RIJN > Op vrijdag 29 september organiseert Resto VanHarte samen met The Sunshine Society en Indekerngezond met steun van AH een heerlijk driegangendiner met theatervoorstelling. Het diner vindt plaats bij Indekerngezond, Kopenhagenstraat 41 in Leidsche Rijn Centrum, vlak bij NS en busstation Leidsche Rijn Centrum en naast Jumbo. 

Bijzonder moment 

Iedereen die het gezellig vindt om samen met buurtgenoten aan tafel te gaan is welkom om te reserveren voor dit diner. Resto VanHarte organiseert wekelijks lekkere, verrassende ontmoetingsdiners in Leidsche Rijn en in Kanaleneiland, en op speciale momenten pakt het buurtrestaurant met hulp van andere organisaties uit met een bijzonder programma. Zoals in deze week, van 28 september tot en met 5 oktober in de Week tegen de Eenzaamheid.  

Samen 

‘Het is een gevoel dat bijna iedereen wel kent, eenzaamheid. Voor sommigen is het een groter probleem. Deze week is een goede gelegenheid om dat ook bespreekbaar te maken. Het is niet vreemd om je eenzaam te voelen. Als je er over kan praten, dat helpt al. Kijk een keertje om naar mensen in je buurt, nodig eens iemand uit voor een kop koffie of een wandeling, misschien wel om mee te gaan naar dit diner! Want: hoe kun je eenzaamheid beter tegengaan dan samen?’ aldus Jolanda Panis, restomanager van Resto VanHarte. Daarom organiseert het buurtrestaurant dit theaterdiner, waarbij je als vanzelfsprekend nieuwe buurtgenoten ontmoet. 

Een muzikale voorstelling voor jong en oud over weemoed en verlangen 

The Sunshine Society speelt deze avond de voorstelling ‘Er kwamen twee soldaatjes aan’, een grappige en ontroerende voorstelling met veel muziek. AH zorgt voor lekkere ingrediënten voor het diner. En Indekerngezond heeft gezorgd voor een mooie en gastvrije locatie voor het diner en de theatervoorstelling.  

Praktisch 

De kassa gaat open om 17.30, start programma 18.00 uur, einde 20.35 uur. Kosten 7 euro of op vertoon van uw u-pas 5, kinderen tot 12 jaar 50% korting. Reserveren via restovanharte.nl of 0900-9003030 (ma-vr 9-12.00 uur). Er is deze avond geen diner bij Bij de Buren! 

Resto VanHarte is er voor iedereen 

Resto VanHarte vindt dat iedereen erbij hoort, het buurtrestaurant maakt zich sterk voor een warme uitnodigende wijk waar mensen elkaar kennen en er voor elkaar zijn. Mensen van allerlei leeftijden, culturen, achtergronden ontmoeten elkaar rond de eettafel. Vrijwilligers zijn de drijvende kracht achter de wekelijkse diners op dinsdag in Kanaleneiland en op vrijdag in Leidsche Rijn waar vers, gezond en lekker wordt gekookt en regelmatig iets bijzonders te beleven valt. Meer informatie op www.restovanharte.nl 

Afbeelding
St. Antonius Ziekenhuis gaat twee bloedafname-robots van Vitestro inzetten Ondernemend
Afbeelding
Vrijwilligerstrofee voor Ahmed Amraoui en Utrecht Pride Nieuws
Afbeelding
Volop genieten bij Eetcafé Rabelais Ondernemend
Afbeelding
Goud Inkoop Bus komt extra langs in de regio Ondernemend
Afbeelding
Klassieke Muziek Nu, is een prachtige voorstelling met klassieke muziek in een modern jasje in Theater Piet Mondriaan Vrije tijd
Afbeelding
Gemeente De Ronde Venen bevordert eerlijk afvalbeleid Alleen gechipte afvalcontainers worden nog geleegd in het nieuwe jaar Nieuws
Afbeelding
Inzamelactie voor ongedocumenteerde vluchtelingen in Utrecht Lezersnieuws
Afbeelding
Schaatsen uit het vet voor Maarssen On Ice Vol plezier en vermaak op het ijs Nieuws
Afbeelding
Wethouder Lot van Hooijdonk overleeft opnieuw motie van wantrouwen in debat over Utrechtse parkeerapp Nieuws
Afbeelding
Winterwandeling rond de Vinkeveense Plassen Vrije tijd
Afbeelding
Leidsche Rijn Centrum verandert in magisch kerstdorp 'Slidesche Rijn' met XL tubebaan Ondernemend
Afbeelding
Leerkrachten op basisschool Op De Groene Alm geven 24 uur les voor ALS Nieuws
Afbeelding
FC Fusie staat weer opgesteld voor bezoek aan verzorgingshuizen Nieuws
Afbeelding
Utrecht helpt inwoners met isolatiemaatregelen Nieuws