Afbeelding

Genieten van Napolitaanse pizza bij Pizza Beppe in Breukelen

Ondernemend

BREUKELEN > Elke pizzaliefhebber weet dat je voor de echte pizza naar Napels moet, maar je vindt het veel dichter bij huis; op de Kerkbrink in Breukelen geniet je van heerlijke pizza’s die op authentieke Napolitaanse wijze zijn bereid

 

“Welkom bij Pizza Beppe!” zegt Mattia , 1 van de 2 pizzabakkers op de Kerkbrink. Om de echte Napolitaanse pizza naar Nederland te brengen hebben de eigenaren van Pizza Beppe tijd doorgebracht in Napels. Hier leerden de pizzabakkers van Pizza Beppe “Pizzaiolo Maestro” hoe pizza al eeuwen wordt gemaakt. En zo werd Pizza Beppe het eerste Pizza restaurant in Nederland dat is gecertificeerd door de Napolitaanse “Associazione Verace Pizza Napoletana” (AVPN). Een door de Europese Commissie aangewezen instelling die de echtheid van Napolitaanse pizza waarborgt. 

Mattia legt uit dat bij Pizza Beppe de oven gestookt wordt tot bijna 500°C, wel zo’n 150°C hoger dan reguliere pizza-ovens. Hierdoor is de pizza in 90 seconden klaar en blijft de opstaande rand van de pizza krokant van buiten, maar zacht en luchtig van binnen. Als topping gebruikt Pizza Beppe voornamelijk dagverse producten die uit Italië komen. Denk aan San Marzano tomaten die rond de vulkaan Vesuvius groeien en de enige echte Fior di Latte; de traditionele koemelk mozzarella. 

Familie staat centraal bij Pizza Beppe, iedereen die plaatsneemt aan tafel, hoort erbij. Ze zijn betrokken bij de hockeyclub in Loenen en vanaf volgende maand start de samenwerking met het jeugdteam van FC Breukelen. Ze leggen uit dat ze het belangrijk vinden om een connectie op te bouwen met de lokale families. Daarom nodigen ze iedereen uit om snel een keer te komen kijken bij Pizza Beppe in Breukelen! Met een oppervlakte van 250 m2 is er genoeg plek om lekker lang op z’n Italiaans te tafelen. Daarnaast hebben we voor de maand November een herfstaanbieding, alle Pizza’s voor €9.95! “Tot snel bij Pizza Beppe!” zegt Mattia!

Afbeelding
Brandweer Breukelen in actie op de A2 Nieuws
Afbeelding
A12 Galecopperbrug richting Arnhem ook op 20 en 21 april dicht Nieuws
Afbeelding
Maak kennis met Bridge! Vrije tijd
Afbeelding
Meer groen en bloemen in het Waterwinpark Nieuws
Afbeelding
Nationale Bijentelling: ook provincie Utrecht zet zich in voor de bij Nieuws
Afbeelding
Jongeren brengen wervelende show Podium Takeover in Podium Hoge Woerd Nieuws
Afbeelding
In Between Café Leidsche Rijn voor inspiratie naar leuke baan Nieuws
Afbeelding
Beter voetballen, leer het van een prof bij VIOD Sport
...
Geef uw mening over het openbaar vervoer in provincie Utrecht Nieuws
Afbeelding
Samen aan de slag voor schone Vecht Nieuws
Afbeelding
Sams Kleding actie in Harmelen voor versterking basisonderwijs Ethiopië Lezersnieuws
Haarrijnseplas
Subsidie energietransitie nu ook voor lokale distributie van elektriciteit in Utrecht Nieuws
Afbeelding
Nieuw asfalt Rijksstraatweg met busbaan in De Meern Gemeente
Afbeelding
Waterpolodames Watervlo kampioen Sport