Noa, Danique en de trainsters eigen foto

Topprestaties door jongste OKV Turnsters

Sport

HARMELEN > Afgelopen zaterdag hadden de jongste turnsters van OKV hun 1ste voorwedstrijd in Amersfoort.

Danique Nieuwhoff pupil 1 D2 maakte een goede start met haar wedstrijd. Ze werd 2de met haar brugoefening en 3de met haar sprong ze belandde ook met een hoge score op een 3de podiumplaats en mocht de bronzen medaille mee naar huis nemen.

Bij de Instap D2 deden Anna Ording, Sigrit Hilhorst en Aryanne Meulekamp hun 1ste wedstrijd.

Ze turnde alle drie boven verwachting en bij anna lukt de koprol op de balk ze werd 3de met haar vloeroefening. En kwam op een mooie 5 de plaats terecht wat goed was voor een bronzen medaille.

Sigrit werd 1ste met haar brugoefening en kwam op een 13deplaats terecht en aryanne op een 22ste plaats.

Noa Knijff en Elin van Driesten zijn pupil 2 D2 ook zij waren allebei best wel nerveus voor hun 1ste wedstrijd . Noa werd 2 de met haar brugoefening en Elin werd 8 ste met haar sprong.

Noa belandde op een 4de plaats en mocht een bronzen medaille in ontvangst nemen en Elin kwam op een 18de plaats terecht.

Iva Steenbeek is pupil 1 D3 deed ook voor het eerst wedstrijden.

Iva was op de balk even haar oefening kwijt maar maakte dit goed met haar brug en vloeroefening ze kwam op een 32ste plaats terecht.

Alle turnsters turnde in een groot en sterk deelnemersveld van wel 40 turnsters.

De trainsters emma , patricia en seya zijn zeer trots op deze behaald resultaten.

Afbeelding
9 mei Historische O.P.A. trekkerdag met rondrit door de regio Vrije tijd
1e fase bouwgebied Haarrijn
Werkzaamheden woningbouw Haarrijn gaan van start Nieuws
V.l.n.r. Harry Leemkuil, John Sweerman en John Bulthuis.
Afbeelding
Video Staalconstructiebedrijf Qumey in de race voor onderscheiding meest actieve leerbedrijf Ondernemend