Afbeelding

Verslagenheid bij schaakvereniging TRIO ondanks sportief succes

Sport Ingezonden

DE MEERN > De twee teams van TRIO in de externe competitie hebben in de afgelopen weken diverse inhaalwedstrijden moeten spelen gezien deze tijdens de coronaperiode waren uitgesteld.

Zowel het 1e als 2e team waren hierbij succesvol met mooie overwinningen. Ondanks het matige optreden in de 1e seizoenshelft heeft het 1e team alsnog de mogelijkheid om een fraaie middenmootpositie te bereiken. De uitslagen kenden sterk wisselende uitslagen met fraaie overwinningen en zware nederlagen, maar het niveau in deze poule was dan ook bijzonder hoog. Sebastiaan van Asselen sprokkelde de meeste punten bij elkaar (3), gevolgd door Maarten Remkes met 2.  Ook Floris Bongaerts als invaller presteerde zeer goed met 2 overwinningen. Mede gezien zijn resultaten in het 2e team kan Floris de felbegeerde Kees de Kogeltrofee (voor de best presterende speler i externe competitie) niet meer ontgaan.

Het 2e team kent een opmerkelijk spannend seizoen waarbij elke wedstrijd de uitslag 3,5-2,5 kende. Behoudens afgelopen maandag waar een gelijke stand 3-3 behaald is. Helaas niet altijd in het voordeel van TRIO waardoor op dit moment de 6e plaats ingenomen wordt. Echter met nog 1 wedstrijd te gaan is plaats 4 nog in het vizier waarbij opgemerkt dat drie teams gezamenlijk de 1e plaats delen. Floris Bongaerts en Robert Ploem waren dit seizoen de best presterende spelers die tot nog toe 5 winstpunten wisten te behalen.  Guido Galesloot, Bas Geerdink en Theo van der Poll kenden helaas een iets minder seizoen alhoewel in de laatste partijen de vorm gelukkig weer aanwezig is. De twee invallers Bert de Weerd en Ruud Wouters waren bijzonder op dreef, met name Ruud die zijn beide gespeelde partijen fraai in winst wist om te zetten.

Ondanks de goede resultaten en schaakplezier heerst er verslagenheid bij TRIO. Zondag 15 mei jl. is Ron Woudsma, al vele jaren trouw lid en zeer verdienstelijk schaker, overleden.  Ondanks zijn ziekte was Ron in de afgelopen weken nog trouw bezoeker van de clubavonden en beleefde nog veel plezier aan zijn schaakpartijen. (Die hij ook allemaal in winst wist om te zetten) We hebben Ron leren kennen en zullen hem blijvend herinneren als een aardige, zachte en slimme kerel met een duidelijke mening en niet snel van zijn stuk te brengen. De familie wensen wij in deze moeilijke tijd heel veel sterkte toe.

Afbeelding
Woningsluiting Zwanenkamp in Maarssenbroek wegens illegale prostitutie, drie mensen aangehouden Nieuws
Afbeelding
Belangrijke stap in nieuwbouw Ruimtekwartier in Maarssenbroek, start bouw 499 appartementen Nieuws
Afbeelding
Mathijs Bouwman nieuwe directeur-bestuurder van DE KOM. Lezersnieuws
Gezellig winkelen in hart van Maarssen.
Stenen winkels maken hart van Maarssen de moeite waard Ondernemend
Afbeelding
Utrechts Kunstdoolhof bijzondere soundtrack 'Uit het oog' van Eefje de Visser vormt soundtrack voor Doloris Anoma Maze Lezersnieuws
Optreden in De Ingelanden
Geslaagd optreden door Zanggroep Hoge Weide in De Ingelanden Vrije tijd
Afscheid van voorzitter Henny Smorenburg.
Succesvolle Algemene Ledenvergadering bij Onderling Verzekerd Ondernemend
Afbeelding
Nederland U17 bezoekt korfbalvereniging Fiducia Sport
Afbeelding
Boeren en tuinders overhandigen eerste spandoek aan de provincie Utrecht Nieuws
Afbeelding video over focusgebieden stad Utrecht
Zorgen in Stichtse Vecht over windmolens op Lage Weide, vragen PVV en Lokaal Liberaal Nieuws
default
Start bouw van de eerste 165 sociale huurwoningen in Cartesius in Utrecht Nieuws
Afbeelding
LEF makelaars ook actief in Maarssen(broek) Ondernemend
Afbeelding
Plan Natuurgebied Zuilen: meer natuur en biodiversiteit Nieuws
Poster Bel is het beest #belishetbeest
De volwassen toneelgroep van Sesar speelt de spraakmakende voorstelling: Bel is het beest.. Vrije tijd