Afbeelding

Tafeltennis Fletio teams kampioen!

Sport

VLEUTEN > Twee van de vijf teams van tafeltennisvereniging Fletio uit Vleuten zijn kampioen geworden in de voorjaarscompetitie. Hierin spelen 6 teams per poule zowel een uit- als een thuiswedstrijd tegen elkaar. Elke wedstrijd bestaat uit 4 singles en 1 dubbelspel. Er zijn dus 5 punten per wedstrijd te verdienen en 50 in de hele competitie.

 

Fletio 2 is met 38 punten kampioen geworden in de 5e klasse. De voorsprong op de nummer 2 in de poule bedroeg maar liefst 9 punten. Anton Kolinko heeft 11 van zijn 14 singles gewonnen en had met 79% het hoogste percentage gewonnen partijen in de poule. Ook Jeroen Diepenmaat en Rajko Reijnen zaten met respectievelijk 75% en 71% bij de besten uit de poule. Fletio 2 heeft ook 8 van de 10 dubbelpartijen gewonnen. Na de zomer zal dit team in de najaarscompetitie 4e klasse spelen en dan zullen de tegenstanders dus aanzienlijk sterker zijn.

 

Fletio 5, bestaand uit alleen maar nieuwe leden, is met 37 punten kampioen geworden in de 6e klasse. Deze poule was wat spannender, de voorsprong op de nummer 2 (Bunshot 7) bedroeg slechts 3 punten. Narendra Padala heeft 14 van zijn 16 singles gewonnen en daarmee een percentage van 88% behaald. Gaurab Poudel en Maciej Popiel volgen op gepaste afstand met respectievelijk 67% en 50%. Fletio 5 heeft maar liefst 9 van de 10 dubbels gewonnen. Ook dit team zal promoveren, in dit geval naar de 5e klasse. Zal het deze nieuwkomers lukken om dan direct weer kampioen te worden?

 

Nu de reguliere competitie beëindigd is, worden er weer diverse interne toernooien georganiseerd. Daarnaast gaat de bekercompetitie direct van start. Hierin kunnen spelers van verschillende niveaus samen een team vormen en spelen ze tegen tegenstanders die individueel soms veel sterker of zwakker zijn. Afhankelijk van het verschil in rating begin je elke set dan met een voorsprong of achterstand die wel op kan lopen tot 19 punten! Dit geeft een heel aparte dynamiek en kan leiden tot verrassende uitslagen.

 

Elke maandagavond vanaf 19.30 uur én elke vrijdagmiddag vanaf 14.15 uur is er voor leden van tafeltennisvereniging Fletio uit Vleuten gelegenheid om te tafeltennissen in de sporthal aan de Albert Schweitzerlaan 10A in Vleuten. Geïnteresseerden zijn van harte welkom om een keer vrijblijvend te komen kijken en meespelen.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Optreden Capella Culemborg in Vleuten: What's in a Name Vrije tijd
Afbeelding
Gemeente Utrecht komt met eigen geluidsnormen voor windmolens in Rijnenburg Nieuws
Afbeelding
Informatiebijeenkomsten windmolens Rijnenburg Gemeente
Afbeelding
Autobedrijven Van Oord en Vleming samen 85 jaar ervaring en kwaliteit Ondernemend
Afbeelding
Feestmarkt Emmaus Haarzuilens druk bezocht en mooie opbrengst voor het solidariteitsfonds Nieuws
Afbeelding
Fietsexcursie Stadsnatuur langs de bijzondere natuur van Utrecht Zuidwest Vrije tijd
Afbeelding
Evert Woltjes van Desto nu Lid van Verdienste KNVB Sport
Afbeelding
Hatice brengt de Turkse keuken naar Resto VanHarte in Leidsche Rijn om kennis te maken met de Turkse keuken én met buurtgenoten Lezersnieuws
Afbeelding
Opbrengst van de Lions Over Holland Erwtensoepverkoop ondersteunt drie lokale goede doelen Lezersnieuws
Afbeelding
Aanmelden nieuwe TragePost-groepen Leidsche Rijn weer mogelijk Lezersnieuws
Afbeelding
Midzomermuziekfestival aan de Vecht prikkelt vrijwel alle zintuigen. Nieuws
Afbeelding
Utrechts Landschap viert de natuur met Utrechtse Natuurdag Nieuws
Afbeelding
Atelierroute KunstRondeVenen dit Pinksterweekend Lezersnieuws
Afbeelding
GroenmoetjeDoen!-dag met groene verbindingen in Utrecht Vrije tijd

Vrije tijd

Sport

Ondernemend

Lezersnieuws