Afbeelding

Kerstmarkt in De Ark

Lezersnieuws

MAARSSENBROEK > In deze onzekere tijd is het fijn om ergens naar uit te kunnen kijken. Bijvoorbeeld naar Kerst en de voorbereidingen daarvan; bijvoorbeeld naar de vertrouwde oliebollen en kerstbakjes van De Ark in Maarssenbroek. Goed nieuws: ze komen ook dit jaar! En nog meer goed nieuws: we organiseren dit jaar ook weer een gezellige kerstmarkt in de Ark, op vrijdagavond 9 december, van 19:00-21.30 uur en op zaterdag 10 december van 10:00 – 14:00 uur. U vindt er de vertrouwde kramen met kerstbakjes en oliebollen, tweedehands kerstspullen, verlichting, serviezen en zelfgemaakte handwerkproducten. En een keur aan unieke kerstkaarten, ontworpen door kunstenaressen van de Ark.

En dat alles onder de klanken van sfeervolle live kerstmuziek.

We stellen het zelfs op prijs als u vooraf uw bestelling doet via onze eigen webshop www.ark-acties.nl voor de oliebollen, kwarkbollen, kerstbakjes in diverse prijsklassen, de setjes kerstkaarten en, nieuw dit jaar, unieke kerstkaarsen. Zo kunnen we efficiënter en dus duurzamer inkopen.Tot en met 2 december kunt u uw bestelling plaatsen. En tijdens de kerstmarkt op 9 en 10 december staat de bestelling voor u klaar in de Ark, Duivenkamp 844 in Maarssen. Via de webshop kiest u een afhaalmoment. U hebt ter plekke de keus uit diverse kerstbakjes binnen de bestelde prijsklasse. En natuurlijk valt er nog genoeg te snuffelen tussen alle kramen met kerstartikelen. Voor wie het ophalen van de bestelling een probleem is, hebben we zelfs een thuisbezorgservice, op zaterdagmorgen 10 december.

40% van de opbrengst van onze kerstmarkt komt ten goede aan Stichting Jeugdpunt.

Deze stichting geeft jongeren in Stichtse Vecht die dat goed kunnen gebruiken, een steuntje in de rug. Van onze opbrengst willen ze graag een weekend voor jongeren organiseren om hun talenten te ontdekken en ontwikkelen. Basis voor een goede toekomst! De overige 60% is voor de verschillende projecten in De Ark.

We zijn heel blij met goede gebruikte kerstspullen en kerstgroen uit de tuin: in deze dure tijd helpt dit de kosten laag te houden, ook voor de bezoekers van onze kerstmarkt. Mocht u ons hieraan kunnen helpen, dan nemen we uw bijdrage graag in ontvangst op dinsdagavond 6 december tussen 19:00 en 21:00 uur, of op woensdag 7 of donderdag 8 december overdag, in De Ark, Duivenkamp 844 in Maarssenbroek. 

En natuurlijk heten we u graag van harte welkom op de kerstmarkt. Van harte aanbevolen!

Voor meer informatie kunt u altijd even een mailtje sturen of bellen.

Anneke Velthuijsen

amvelthuijsen@icloud.com

06-13639072

Afbeelding
Inschrijving 72ste editie Singelloop Utrecht geopend! Sport
Afbeelding
Goed nieuws voor de vleermuis: 5 nieuwe leefplekken rijker in Breukelen Gemeente
Afbeelding
Veel te doen op de Open dag van gemeente Stichtse Vecht, voor jong en oud Gemeente
Afbeelding
Verkeershinder Zuilense Ring (N230) door spoedreparatie Gemeente
Ontwerp Reigerskamp
Wijkpark Maarssenbroek krijgt opknapbeurt Nieuws
Afbeelding
Vleermuiskasten in het Henk van der Griftpark in Breukelen Nieuws
Afbeelding
Vogels hebben naar het zin in het Henk van der Griftpark Lezersnieuws
Afbeelding
Zoektocht naar horecaondernemer voor 't Kikkerfort in Breukelen duurt voort Gemeente
Waterschap AGV
Nieuw gemaal en stuw voor betere waterkwaliteit Hollands Ankeveense Plassen Nieuws
Afbeelding
Nieuwbouw Kockenest van start Nieuws
Afbeelding
Vlag op het dak in de Herenstraat in Breukelen Ondernemend
Afbeelding
Utrechtse gemeenteraad stemt in met invoer betaald parkeren, ook in Leidsche Rijn, Vleuten, De Meern en Haarzuilens Nieuws
Afbeelding
Start preventieve bestrijding eikenprocessierups in Stichtse Vecht Nieuws
Afbeelding
Nieuw kinderkoor SOFT swingt in Heilig Hart Kerk Vrije tijd