Afbeelding

Woonzorglocatie De Lindeborg verwelkomt haar eerste bewoners

Ondernemend

UTRECHT > Na een verbouwing van anderhalf jaar verwelkomt het team van de nieuwe locatie aan de Maliebaan 34 haar eerste bewoners. De Lindeborg is de zeventiende locatie van Domus Magnus. Het statige pand dat voorheen als kantoor fungeerde, is gerenoveerd tot een particuliere woonzorglocatie: een modern pand met  ruime appartementen en een zonnige binnentuin.

De puntjes op de i
Na een intensieve en succesvolle verbouwing verhuizen deze week de eerste bewoners naar hun nieuwe appartement in De Lindeborg. De dagen voor dit bijzondere moment waren hectisch. Het hele team in Utrecht stak de handen uit de mouwen om de puntjes op de i te zetten, alle ruimtes in te richten en het pand klaar te maken voor ontvangst.

Indeling
De Lindeborg biedt woonzorgappartementen die variëren in grootte van 34 tot 71 m2. De appartementen zijn verdeeld over de drie etages en het souterrain. Tien appartementen kijken uit op de Maliebaan, de andere appartementen liggen aan de achterzijde van het pand. Ieder appartement bestaat uit een woonkamer, eventueel een aparte slaapkamer, een kitchenette en een badkamer. Een aantal beschikt zelfs over een eigen terras. Achter het huis bevindt zich een ruime, besloten binnentuin met een koetshuis voor gezamenlijk gebruik. Het gebouw is volledig afgestemd op de mobiliteits- en veiligheidsbehoeften van ouderen.

De bewoners
Bij De Lindeborg wonen ouderen zelfstandig, met alle benodigde zorg binnen handbereik. De lichte tot zeer intensieve zorg van de bewoners wordt geleverd door eigen personeel. Zo kan er dag en nacht vertrouwd worden op een professioneel team en persoonlijke aandacht.

Meer informatie?
Wilt u meer weten over de locatie in hartje Utrecht of bent u geïnteresseerd in een bezichtiging? Meer informatie vindt u op www.domusmagnus.com/utrecht of kunt u telefonisch opvragen via 085-0645910.

Afbeelding
Nieuwbouw Kockenest van start Nieuws
Afbeelding
Vlag op het dak in de Herenstraat in Breukelen Ondernemend
Afbeelding
Utrechtse gemeenteraad stemt in met invoer betaald parkeren, ook in Leidsche Rijn, Vleuten, De Meern en Haarzuilens Nieuws
Afbeelding
Start preventieve bestrijding eikenprocessierups in Stichtse Vecht Nieuws
Afbeelding
Nieuw kinderkoor SOFT swingt in Heilig Hart Kerk Vrije tijd
Afbeelding
Muziekfeest Maarssenbroek 50 jaar groot succes Lezersnieuws
.
Met concrete maatregelen gaan provincie, TenneT en Stedin volle stroomnet Utrecht te lijf Nieuws
Afbeelding
Alternatieve lintjesregen in Maarssen-Dorp voor hulp aan kinderen in Oekraïne Nieuws
Afbeelding
Gezellige Koningsdag in Kockengen Lezersnieuws
Chance to change
Wing of Love: investeren in jezelf is een geschenk aan jezelf Ondernemend
Afbeelding
Badeendrace in de Vecht weer groot succes Nieuws
Afbeelding
Stichtse Vecht kleurde Oranje, wethouders en burgemeester hele dag op pad langs activiteiten Nieuws
Afbeelding
Subsidie voor compensatie hogere huur- en energiekosten voor Publieke en maatschappelijke organisaties in Stichtse Vecht Gemeente
Afbeelding
Ondernemers met het oplossen netcongestie problematiek Energiehub kansrijk voor bedrijventerrein Mijdrecht Ondernemend