Proef (voordelig) het voorjaar bij Balijepark
OndernemendDE MEERN > Maart is een mooie maand voor een bezoek aan Balijepark in De Meern.
Tot en met 30 maart kun je er voor zachte prijzen genieten van culinaire hoogstandjes, tijdens Nationale Restaurant week. Op 31 maart en 1 april serveren chef Julien en zijn team een heerlijk paasmenu. Een dikke 9 voor sfeer, smaak en service. Daarmee beoordelen gasten al jaren de Nationale Restaurant week bij Balijepark. Het restaurant met gasten uit de hele regio staat zo steevast in de top 10 van deelnemende restaurants binnen de provincie. Goed nieuws voor wie wil weten of dat terecht is: van 1 t/m 30 maart kun je zelf voordelig komen proeven. Chef Julien van Stokkem en zijn team serveren tijdens deze Restaurant ‘week’ het gebruikelijke menu tegen een gereduceerd tarief. ‘Donderdag gaat de nieuwe kaart in. Dan kunnen gasten genieten van, onder andere, tonijn met framboos, lam met koolrabi en een dessert van pure chocola, ananas en kokos,’ zegt Julien van Stokkem. Voor een driegangenlunch betaal je tijdens Restaurant week 43,50 euro. Een driegangendiner kost 46,50 euro. ‘Dat kun je ook uitbreiden naar 4, 5, 6 of 7 gangen. En we schenken er met liefde passende wijnen bij om het genieten helemaal compleet te maken. Met Pasen (ook op maandag Tweede Paasdag) is Balijepark geopend voor lunch en diner. We gaan er alles aan doen om witte asperges te bemachtigen,’ belooft Julien. ‘En hopelijk kun je ook al op ons terras genieten van een aperitief in de lentezon.’
Wil je deze maand een culinaire (her)ontdekking doen in je eigen buurt? Het menu én de reserveerknop vind je op balijepark.nl
De gerenommeerde horecazaak is makkelijk te bereiken met gratis parkeren voor de deur.