Afbeelding

Onderzoek jouw vitaliteit Op de open dag van Maximaal Gezond op 23 maart 2024

Ondernemend

LEIDSCHE RIJN > Het wordt lente, tijd voor vitaliteit! Maar wat als jij je minder vitaal voelt? En misschien weet je niet weet hoe je jezelf vitaal kunt houden – fysiek of mentaal. Kom dan zaterdag 23 maart a.s. naar het Maximaal Gezond Centrum in Leidsche Rijn. 

Van 12:30-17:00 uur openen wij onze deuren en zodat iedereen kan kennismaken met verschillende professionals en aanbod op het gebied van gezondheid, welzijn en vitaliteit. Tijdens de open dag kom je in gesprek, krijg je informatie en inzichten over hoe je zelf je vitaliteit kunt behouden of verbeteren. Je kunt vrijblijvend sparren met de gezondheidsprofessionals van Maximaal Gezond. 

De informatiemarkt is gratis. Daarnaast zijn er 14 workshops tegen een kleine bijdrage van €7,50 om meer de diepte in te te gaan per thema. Zo kun je kennismaken met ademwerk, Human Design, Chi Qong, opstellingen, darmgezondheid en nog veel meer. Je vindt een overzicht van workshops op https://maximaalgezondcentrum.nl/open-dag/ Reserveer meteen je plek want vol = vol. Het Maximaal Gezond Centrum is de thuisbasis van Maximaal Gezond, een netwerk van bijna 50 professionele therapeuten, coaches, masseurs en yogadocenten. Met aanbod op diverse locaties verspreid door heel Leidsche Rijn, Vleuten en De Meern. We hebben ons verenigd om jouw positieve gezondheid te ondersteunen. Bij Maximaal Gezond kijken we naar het gehele plaatje: body, mind én spirit, zodat jij weer de beste versie van jezelf kunt zijn. 

Maximaal Gezond Centrum in Leidsche Rijn is dé plek waar jouw gezondheid, welzijn en vitaliteit centraal staan. Adres: Burgemeester Verderlaan 19, Leidsche Rijn (Langerak) in Utrecht. Voldoende gratis parkeergelegenheid en bus 4 stopt voor de deur. We inspireren je graag op 23 maart in het Maximaal Gezond Centrum.

Afbeelding
Nieuwbouw Kockenest van start Nieuws
Afbeelding
Vlag op het dak in de Herenstraat in Breukelen Ondernemend
Afbeelding
Utrechtse gemeenteraad stemt in met invoer betaald parkeren, ook in Leidsche Rijn, Vleuten, De Meern en Haarzuilens Nieuws
Afbeelding
Start preventieve bestrijding eikenprocessierups in Stichtse Vecht Nieuws
Afbeelding
Nieuw kinderkoor SOFT swingt in Heilig Hart Kerk Vrije tijd
Afbeelding
Muziekfeest Maarssenbroek 50 jaar groot succes Lezersnieuws
.
Met concrete maatregelen gaan provincie, TenneT en Stedin volle stroomnet Utrecht te lijf Nieuws
Afbeelding
Alternatieve lintjesregen in Maarssen-Dorp voor hulp aan kinderen in Oekraïne Nieuws
Afbeelding
Gezellige Koningsdag in Kockengen Lezersnieuws
Chance to change
Wing of Love: investeren in jezelf is een geschenk aan jezelf Ondernemend
Afbeelding
Badeendrace in de Vecht weer groot succes Nieuws
Afbeelding
Stichtse Vecht kleurde Oranje, wethouders en burgemeester hele dag op pad langs activiteiten Nieuws
Afbeelding
Subsidie voor compensatie hogere huur- en energiekosten voor Publieke en maatschappelijke organisaties in Stichtse Vecht Gemeente
Afbeelding
Ondernemers met het oplossen netcongestie problematiek Energiehub kansrijk voor bedrijventerrein Mijdrecht Ondernemend