Afbeelding

Opening vernieuwde Jeu de Boules banen in Vleuten

Nieuws

VLEUTEN > Op zaterdag 5 maart heeft Vleu de Boules onder het genot van een heerlijk lentezonnetje, het nieuwe seizoen en de vernieuwde banen op het Dorpsplein in Vleuten feestelijk geopend..

Wat is er allemaal gebeurd : Het terrein rondom de banen is volledig vernieuwd en de betonbanden zijn vervangen door de aannemer. De Gemeente heeft financieel geholpen bij de aanschaf van planken welke door een aantal van onze leden tegen de betonbanden zijn aangebracht. Ook zijn er nieuwe verlichtingsarmaturen geplaatst. We willen alle leden bedanken, die aan dit prachtige eindresultaat van de banen hebben meegewerkt.

Het was het 1e toernooi van dit jaar. Heerlijk om weer te kunnen boulen na alle ellende en beperkingen vanwege corona. Er hadden zich voor dit toernooi 38 deelnemers ingeschreven. Er werden 3 partijen gespeeld. De ondernemers en winkeliers van Vleuten hebben deze dag gesponsord met fantastische prijzen en de hap en snap verzorgd. Hoofdsponsor van de dag was Voordeelrollen.nl. O.a. Albert Hein – Bloembinderij de Wetering – DA Drogisterij Martijn – Jan Bos de Groenteman – Bakkerij Akkermans – Slagerij Peter Dirkse – Huid instituut Myst – De Lange IJzerhandel en De Foodmaster Vleuten.

We willen Voordeelrollen.nl bedanken voor de goede zorgen deze dag. Alles was super geregeld. Namens alle leden willen wij de winkeliers en ondernemers ontzettend bedanken voor hun bijdrage aan ons toernooi.

Rond 16.00 uur waren de prijswinnaars bekend. De 3e plaats was voor James Tji. De 2e plaats voor Fien Wouters en de 1e plaats voor Frans de Wilde. We hebben we een toast uitgebracht op onze mooie banen en de start van het nieuwe seizoen. Het was een prachtige dag. Rond 17.15 uur ging iedereen weer tevreden huiswaarts. Zaterdag 12 maart is het 1e zaterdag toernooi. U kunt alles terug kijken op de site www.vleudeboules.nl

Afbeelding
Gemeente wil dat Demmerikse brug een beweegbare brug blijft Nieuws
Afbeelding
Vleuten en De Meern helemaal opgeschoond! Nieuws
Afbeelding
Vechtstreek-in-Beweging Loop rond de Maarsseveense Plassen Sport
Afbeelding
Sponsordag voor Het Longfonds bij Anytime Fitness Maarssen Ondernemend
Afbeelding
Prachtige blauwborst is weer terug in de Groene Jonker, reis van 3000 kilometer Lezersnieuws
Afbeelding
Fletiomare D30-1 zoekt nieuwe speelsters voor hockeyteam Sport
Afbeelding
Denk mee over het ontwerp Berlijnplein Nieuws
Afbeelding
Prezo-Keurmerk voor Johannes Hospitium Vleuten Ondernemend
Afbeelding
Successen voor OKV Turnsters Sport
Afbeelding
Minister Kuipers op werkbezoek in het Julius Gezondheidscentrum Terwijde Ondernemend
Afbeelding
Minister Kuipers op werkbezoek in het Julius Gezondheidscentrum Terwijde Nieuws
Afbeelding
Jesus Christ Superstar in Harmelen Vrije tijd
Afbeelding
Een fietsenrek bij u voor de deur in Utrecht Gemeente
Afbeelding
Rondleiding buitenplaatsen in historisch Maarssen Vrije tijd