Afbeelding

Opening vernieuwde Jeu de Boules banen in Vleuten

Nieuws

VLEUTEN > Op zaterdag 5 maart heeft Vleu de Boules onder het genot van een heerlijk lentezonnetje, het nieuwe seizoen en de vernieuwde banen op het Dorpsplein in Vleuten feestelijk geopend..

Wat is er allemaal gebeurd : Het terrein rondom de banen is volledig vernieuwd en de betonbanden zijn vervangen door de aannemer. De Gemeente heeft financieel geholpen bij de aanschaf van planken welke door een aantal van onze leden tegen de betonbanden zijn aangebracht. Ook zijn er nieuwe verlichtingsarmaturen geplaatst. We willen alle leden bedanken, die aan dit prachtige eindresultaat van de banen hebben meegewerkt.

Het was het 1e toernooi van dit jaar. Heerlijk om weer te kunnen boulen na alle ellende en beperkingen vanwege corona. Er hadden zich voor dit toernooi 38 deelnemers ingeschreven. Er werden 3 partijen gespeeld. De ondernemers en winkeliers van Vleuten hebben deze dag gesponsord met fantastische prijzen en de hap en snap verzorgd. Hoofdsponsor van de dag was Voordeelrollen.nl. O.a. Albert Hein – Bloembinderij de Wetering – DA Drogisterij Martijn – Jan Bos de Groenteman – Bakkerij Akkermans – Slagerij Peter Dirkse – Huid instituut Myst – De Lange IJzerhandel en De Foodmaster Vleuten.

We willen Voordeelrollen.nl bedanken voor de goede zorgen deze dag. Alles was super geregeld. Namens alle leden willen wij de winkeliers en ondernemers ontzettend bedanken voor hun bijdrage aan ons toernooi.

Rond 16.00 uur waren de prijswinnaars bekend. De 3e plaats was voor James Tji. De 2e plaats voor Fien Wouters en de 1e plaats voor Frans de Wilde. We hebben we een toast uitgebracht op onze mooie banen en de start van het nieuwe seizoen. Het was een prachtige dag. Rond 17.15 uur ging iedereen weer tevreden huiswaarts. Zaterdag 12 maart is het 1e zaterdag toernooi. U kunt alles terug kijken op de site www.vleudeboules.nl

Afbeelding
Gijs Wilbrink en Thijs Lijster te gast bij Bazarow Live in Bibliotheek Neude Vrije tijd
Afbeelding
bospercelen dunnen in het Maximapark Vrije tijd
Afbeelding
Minder piekeren, het kan met cursus Minder Piekeren van U-Centraal. Gemeente
Afbeelding
Zing mee in het Stadhuiskoor Vrije tijd
Afbeelding
Interesse in Repair Café Vleuten-De Meern? Inloop 19/2 Lezersnieuws
Afbeelding
Spannende clubkampioenschappen SHV Woerden Sport
Afbeelding
Allround Karateka Lisa Wu mikt op dubbele titel op EK Sport
Afbeelding
Stedin bouwt in 2023 nog sneller als antwoord op de toenemende energievraag, juist in regio Utrecht Nieuws
Afbeelding
HEMA Bisonspoor gaat op de schop Ondernemend
Afbeelding
IVNLezing Invasieve Exoten, er komen er steeds meer Vrije tijd
Afbeelding
Opera op Slot Zuylen 18, 19 en 26 februari Vrije tijd
Afbeelding
Gratis naschoolse Leesclub in Parkwijk start dinsdag 7 februari Lezersnieuws
Afbeelding
Stichting ALS Nederland organiseert tweede ALS Sunrise Walk en acteur Loek Peters loopt mee Lezersnieuws
Afbeelding
Trammelant in De Schalml Lezersnieuws