Afbeelding

2019: een goed jaar voor Onderling Verzekerd Leden beoordelen de verzekeraar met een 8,5

Ondernemend

VLEUTEN > Onderling Verzekerd kijkt terug op een goed jaar. Hoewel de financiële cijfers tot grote tevredenheid leiden, zijn het vooral de resultaten van het klanttevredenheidsonderzoek die de verzekeringsmaatschappij trots maken. Leden beoordelen Onderling Verzekerd namelijk met maar liefst een 8,5!

Tijdens de Algemene Ledenvergadering (ALV) maakte de verzekeringsmaatschappij daarnaast bekend dat het resultaat fors is verbeterd ten opzichte van een jaar eerder (2018). In verband met corona kon de ALV voor het eerst niet op de gebruikelijke manier doorgaan. In plaats van een bijeenkomst, werd gekozen voor een digitale vergadering die leden via een livestream konden volgen. Henny Smorenburg (voorzitter van de Raad van Commissarissen) en Eric Dolmans (lid van de RvC) presenteerden samen met Harold Eggenkamp (voorzitter Raad van Bestuur) de vergadering vanuit een studio in Heemstede. Leden konden via een chatfunctie vragen stellen. Ook was er geregeld dat zij konden stemmen, zodat er rechtsgeldige besluiten konden worden genomen. Zo besloten de leden het voordelig saldo toe te voegen aan de algemene reserves van Onderling Verzekerd.

Donatie

Ieder jaar steunt de verzekeringsmaatschappij een maatschappelijk betrokken organisatie uit de regio met een donatie. Dit jaar viel de keuze op Stichting Moestuin de Haar uit Utrecht. Deze stichting is volop bezig de historische moestuin van Kasteel de Haar in Haarzuilens in ere te herstellen en weer in bedrijf te nemen. Mensen kunnen in de moestuin straks groenten zien groeien en ophalen en jong en oud kunnen er ervaren hoe de groenteteelt in zijn werk gaat. Het team Advies van Onderling Verzekerd heeft de stichting inmiddels een cheque van 1000 euro overhandigd.

Reclamecampagne

Onderling Verzekerd staat voor ‘Vertrouwd en Dichtbij’. Dat dit niet alleen een streven, maar ook de werkelijkheid is, bewijzen de cijfers uit het klanttevredenheidsonderzoek. Niet alleen beoordeelden leden de verzekeringsmaatschappij in het onderzoek met een 8,5, ook kwam er een NPS (Net Promotor Score) van 46 uit. Uitzonderlijke mooie cijfers, waar Onderling Verzekerd zeer trots op is. Met een reclamecampagne rond het thema ‘Beter een goede buur, dan een verre assurantieadviseur’ gaat Onderling Verzekerd verder aan haar regionale bekendheid werken.

Monique Becking van Platvorm Vrij Parkeren overhandigt 1200e poster aan CDA-fractie
CDA Utrecht steunt Platform Vrij Parkeren Nieuws
Afbeelding
Kindertriathlon Leidsche Rijn zoekt vrijwilligers Sport
Afbeelding
Denk mee over wonen in Utrecht, nu en in de toekomst Nieuws
Afbeelding
Utrecht op zoek naar extra plekken voor asielzoekers door Spreidingswet Nieuws
Afbeelding
Winnaars 1e Doublette toernooi Henk Koet en Frans de Wide. Sport
Gezellig samen lunchen met gasten van de zonnebloem Harmelen
Gezellig uitje Zonnebloem Harmelen naar tuincentrum Intratuin Lezersnieuws
Afbeelding
Onderzoek naar meer groen, voorzieningen en woningen aan Graadt van Roggenweg Nieuws
De Hollandse Pot Enzo VV Utrecht maakt kans op landskampioenschap
Vijfde finale in drie jaar voor volleybalsters De Hollandse Pot Enzo VV Utrecht Sport
Afbeelding
Afvallen met injecties: doorbraak op het gebied van gewichtsverlies Ondernemend
Afbeelding
Onderzoek Rekenkamer Veel stembureaus in stad Utrecht niet of zeer moeilijk toegankelijk Nieuws
Afbeelding
Vrijheidswandelingen, verhalen van verzet, kleindochters Wolter Heukels en Bevrijdingsfestival in Bibliotheek Neude Nieuws
De gespreksleiders op de bijeenkomst
Krachtig ouder worden in Stichtse Vecht, praat vandaag over morgen Nieuws
Een taxatie van gouden of zilveren sieraden kan u verrassen.
Goud Inkoop Bus komt weer langs in de regio Ondernemend
Afbeelding
PAS-melders krijgen prioriteit in Utrechtse stikstofbank Nieuws