Afbeelding

100% Vleuterweide, met de komst van Toko Vleuterweide is het winkelcentrum volledig verhuurd

Ondernemend

VLEUTERWEIDE > Toko Vleuterweide maakt het winkelcentrum 100% verhuurd. Liefhebbers van de authentieke Indonesische keuken kunnen vanaf begin november terecht op de Middenburcht nummer 22. 

Yunita ontwikkelde haar liefde voor lekker eten in het restaurant van haar familie in Jakarta. Na het succes van haar eerste toko in winkelcentrum Castellum Houten kunnen we nu ook in Vleuterweide gaan genieten van haar heerlijke gerechten. De authentieke Indonesische keuken De smaken van de foodmarkten op Sumatra zijn de inspiratie voor Yunita. Haar moeder verkoopt al jaren maaltijden in hun Lapo Medan Ria op de foodcourt in Tanggerang Serpong, waar Yunita opgroeide. Op deze plek komen allerlei Aziatische keukens samen. Deze rijkdom aan smaken nam Yanita mee naar Nederland. In Nederland zijn we gek op de Rendang en natuurlijk kun je die bij Yunita bestellen. Maar proef ook eens de Ayam Woku een authentiek gerecht uit de rijke eetcultuur van Sulawesie. Ayam Woku is een kipgerecht met verse kruiden waaronder basilicum en frisse limoen. Of probeer de Ayam of Ikan Arsik met andaliman, een hele speciale groene peper uit NoordSumatra. 

De gerechten van Yanita en haar team worden altijd gemaakt met pure ingrediënten. Geen potjes, blikjes en kant-en-klaar, maar verse ingrediënten en verse kruiden. Niet alleen lekker en makkelijk, maar ook echt gezond. In de toko vind je Indonesische snacks, lunch en avondmaaltijden. Je kunt zowel lekker afhalen, laten bezorgen of gezellig eten aan één van de tafeltjes in de winkel. Als je zelf graag Indonesisch kookt kun je bij Yanita terecht voor unieke producten en vooral geweldige tips. Yanita speelde al een tijdje met het idee om een tweede toko te openen. Toen tijdens de coronaperiode de mensen in de rij stonden voor haar Toko gaf dat het zelfvertrouwen om de droom werkelijkheid te maken. 100% Vleuterweide Winkelcentrum Vleuterweide is altijd in beweging. Het succes van het winkelcentrum maken we samen! Er is door alle betrokkenen hard gewerkt om Winkelcentrum Vleuterweide op de kaart te zetten en klaar te maken voor de toekomst. Het is geweldig nieuws dat met de komst van Toko Vleuterweide het winkelcentrum volledig is verhuurd. 

Afbeelding
Leidsche Rijn Centrum verrast St. Antonius Ziekenhuis, Voedselbank en Speelgoedbank met Rijntje doeboeken en knuffels Nieuws
Afbeelding
Eetadressen gezocht: nodig vluchtelingen uit de Utrechtse noodopvang uit voor een etentje Nieuws
Afbeelding
Inzameling DE-waardepunten voor Voedselbank Woerden Lezersnieuws
Afbeelding
Het Naardermeer: vakmanschap met de natuur Lezersnieuws
Afbeelding
Pubquiz Règâhs in VLeuten brengt 3.649 euro op voor onderzoek naar kanker Nieuws
Afbeelding
Twee karateka’s Sportschool Yuzyo geslaagd voor hun zwarte band. Sport
Afbeelding
9 december Dialoog bij Resto VanHarte Leidsche Rijn! Lezersnieuws
Afbeelding
Na lange tijd weer open avonden op het VeenLanden College! Ondernemend
Afbeelding
Gospelkoor Rejoice met jaarlijkse kerstconcert in Torenpleinkerk Vrije tijd
Afbeelding
Het Ouderenfonds deelt samen met vrijwilligers feestelijke kerstboxen uit aan ouderen in Vleuten/De Meern Nieuws
Afbeelding
De Goud Inkoop Bus staat er weer Ondernemend
Afbeelding
Gemeente gunt collectieve warmte- en koudesysteem voor Beursgebied aan Eneco Nieuws
Afbeelding
Kerstshow en winterse sferen bij Tuincentrum Steck in Utrecht Overvecht Ondernemend
Afbeelding
Studie-informatiemarkt op RSG Broklede drukbezocht Ondernemend