Afbeelding

Turn4u organiseert Nationaal Kampioenschap Groepsspringen op C-niveau op zaterdag 3 juni in Utrecht

Sport

UTRECHT > Turn4u, de lokale Utrechtse turnvereniging, organiseert met trots het Nationaal Kampioenschap Groepsspringen op C-niveau, waar maar liefst 48 teams uit het hele land zullen tegen elkaar zullen strijden. Deze spectaculaire wedstrijd zal plaatsvinden op zaterdag 3 juni in Sporthal Zuilen aan de Burgemeester Norbruislaan 680 in Utrecht van 9.00 tot 18.00 uur. 

Groepsspringen bestaat uit verschillende sprong- of vloersituaties zoals mini-trampolinespringen, tafelspringen, kastspringen, tumblingspringen en bijvoorbeeld airtrack. Het vereist niet alleen individuele vaardigheden, maar ook een hechte teamspirit, waarbij vertrouwen en perfecte timing van essentieel belang zijn.  

Turn4u kijkt uit naar de komst van de teams voor deze boeiende wedstrijd. Het Nationaal Kampioenschap Groepsspringen op C-niveau biedt getalenteerde gymnasten de kans om hun vaardigheden te tonen in twee uitdagende rondes. Deze teams zullen de jury en het publiek imponeren met hun sprongen. 

Sporthal Zuilen is het toneel van deze spannende wedstrijden, waarbij de gymnasten hun vaardigheden en teamspirit laten zien. Het NK Groepsspringen belooft een adembenemende showcase te worden van atletisch vermogen, artistieke flair en ongeëvenaarde teamdynamiek. 

Turn4u nodigt alle turnliefhebbers, families en sportfans uit om het Nationaal Kampioenschap Groepsspringen op C-niveau bij te wonen en de teams aan te moedigen. Kom genieten van de opwinding, de schoonheid en het teamwork dat deze unieke sport te bieden heeft. 

Voor meer informatie over het evenement en de deelnemende teams, kunt u contact opnemen met Larisa Dekker via l.dekker@hotmail.com. Bezoek ook onze website www.turn4u.nl voor updates en achtergrondinformatie over Turn4u en onze activiteiten. 

Over Turn4u

Turn4u is een lokale Utrechtse turnvereniging die zich inzet voor de bevordering van turnen als sport en het ontwikkelen van jong talent. Met ervaren coaches en een inspirerende trainingsomgeving biedt Turn4u turners en turnsters van alle niveaus de mogelijkheid om hun vaardigheden te ontwikkelen en hun passie voor de sport te uiten. 

Afbeelding
De Nacht van de Nacht 2023 duistere, duurzame belevenis Dit is er in provincie Utrecht te doen zaterdag 28 oktober Nieuws
Afbeelding
Meld een project of organisatie aan voor de Mantel van Sint Maarten. Lezersnieuws
Afbeelding
Ruim 13.000 deelnemers genieten van Singelloop Utrecht Sport
Afbeelding
Tentoonstelling Geloof in Beeldhouwkunst René van Seumeren 1923-1989 in Vechtstreekmuseum Vrije tijd
Afbeelding
25 jaar cultuur in 25 jaar Leidsche Rijn met optredens, gasten, muziek, filmpjes en cultquiz Nieuws
Afbeelding
Jeugdweekend Koninklijke Biltse Harmonie / Muziekvereniging De Bazuin / Muziekvereniging Aurora op het Jeugdjournaal Lezersnieuws
Afbeelding
Kindcentrum Haarzicht op bezoek bij de broederschap Lezersnieuws
Afbeelding
Alles voor het slapen bij de Matrassenstad Ondernemend
Afbeelding
Leerlingen van obs Vleuterweide tonen trots hun nieuwe uitdagende schoolgebouw en plein Nieuws
Afbeelding
Extra Actie op de Yaris Cross bij Toyota van Ekris Maarssen! Ondernemend
Afbeelding
Smullen van poffertjes bij de poffertjeskraam Ondernemend
Afbeelding
De Goud Inkoop Bus staat er weer Ondernemend
Afbeelding
Provinciale Staten doen zondag mee met Singelloop in Utrecht Sport
Afbeelding
Provinciale Staten bezoeken oude kaasfabriek en TechnoHUB in Woerden Nieuws