Afbeelding

Hatice brengt de Turkse keuken naar Resto VanHarte in Leidsche Rijn om kennis te maken met de Turkse keuken én met buurtgenoten

Lezersnieuws

LEIDSCHE RIJN > Op vrijdag 2 juni organiseert Resto VanHarte een gezellig buurtdiner waar buurtbewoners elkaar kunnen ontmoeten bij een Turkse maaltijd. De locatie is buurtcentrum Bij de Buren op Eerste Oosterparklaan 76 in Leidsche Rijn. Speciaal voor deze gelegenheid werkt Resto VanHarte samen met Hatice Bayer.  die samen met het VanHarteteam heerlijke traditionele gerechten op tafel tovert. Een smaakvolle soep vooraf, een feestelijk hoofdgerecht, een heerlijk dessert, wie weet wat extra hapjes daaromheen. Uiteraard halal, en vegetarisch of vegan eten kan natuurlijk ook. Iedereen is welkom om gezellig aan te schuiven.

Turkse Keuken

Het is een mooie gelegenheid om de Turkse keuken te leren kennen. Een zeer gevarieerde, gezonde en heel smaakvolle manier van koken. Resto VanHarte staat voor verbinding in de wijk en organiseert daarom graag een moment om samen met bekenden en onbekenden in de wijk aan tafel te gaan. Iedereen die het gezellig vindt om samen te eten is welkom. Hatice Bayer. , gastkok bij Resto VanHarte: “Ik vind het erg leuk om de gasten van Resto VanHarte te verrassen en te verwennen met gerechten uit de Turkse Keuken. We hebben vaker samengewerkt en het is een plezier om met het team samen te werken, en te zien hoe gasten genieten van het eten en de gezelligheid samen aan tafel!”

Vaste chefkok Aziz al Sahli: “Bij Resto VanHarte is iedereen welkom. We besteden graag aandacht aan bijzondere momenten uit allerlei tradities en religies. En aan verschillende smaken van overal in de wereld. Dat maakt de diners bij Resto VanHarte ook zo leuk; buurtgenoten van verschillende leeftijden, achtergronden en culturen ontmoeten elkaar aan de eettafel. Je wereld wordt er rijker door! Waarom zouden we bijzondere diners alleen op speciale momenten organiseren? Laten we elke gelegenheid aangrijpen om elkaar te ontmoeten en lekker te eten, dat is sowieso al een feestje!”

Iedereen is welkom

Inloop is vanaf 17.30, het diner is van 18 tot ca 20.00 uur. Reserveren is wel echt nodig; dat kan via www.restovanharte.nl/kom-eten of bel 0900 900 3030 op maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 12.30 uur. Kosten zijn 7 euro en met u-pas 5 euro per persoon. Kinderen tot 12 jaar halve prijs. Het is altijd mogelijk om te reserveren voor een halal of vegetarisch diner en het team houdt waar mogelijk rekening met andere dieetwensen. Locatie is Eerste Oosterparklaan 76.

Resto VanHarte: voor een gezellig avondje uit

Resto VanHarte brengt mensen bij elkaar. Iedereen kan zich op een bepaald moment eenzaam voelen. Dan is het fijn om een plek in de buurt te hebben waar je nieuwe mensen kan ontmoeten. Bij Resto VanHarte geniet je samen met buurtgenoten van een lekker, gezond en vers driegangendiner voor 5 of 7 euro, kinderen tot 12 jaar de helft korting. Bereid en geserveerd door vrijwilligers uit de buurt. Iedereen is welkom om gezellig aan te schuiven.

Afbeelding
Ondernemers met het oplossen netcongestie problematiek Energiehub kansrijk voor bedrijventerrein Mijdrecht Ondernemend
Afbeelding
Kunstenaar Marieke Ploeg plaatst beeld dat opgaat in de aarde langs wandelroute van Natuurmonumenten Lezersnieuws
Nog steeds voordeel bij zonnepanelen.
De voordelen van zonnepanelen op het dak met uitleg van verduurzamingsadviseur van Imbrego Ondernemend
Afbeelding
Nieuwe elektrische Fietsboot Vechtstreek in de vaart genomen Nieuws
Afbeelding
Lintjesregen in Utrecht Nieuws
Afbeelding
Harry Potter-tweeling James en Oliver Phelps aanwezig tijdens exclusieve Heroes Dutch Comic Con preview night Evenement
Afbeelding
Lintjesregen 2024 in Woerden Nieuws
Afbeelding
22 miljoen voor woningen Beurskwartier, Zuilense Vecht en Galgenwaard Nieuws
Afbeelding
Woonadviseur helpt Utrechtse 55plussers bij passend wonen Nieuws
Cover van het boek.
Deel 4 van Toen & Nu Utrecht is uit Vrije tijd
Afbeelding
Inloopbijeenkomst over het toekomstbeeld Nedereindse Park Gemeente
Iedereen kan genieten op De Vecht
Mijlpaal voor Fietsboot op de Vecht, duurzame boot gaat vrijdag varen Nieuws
Dymph Hoffmans, jury

Aukje Treep, wethouder Soest

Elsie Hijstek, Soester Energie Coöperatie

Judith de Pagter, Soester Energie Coöperatie
Beste Lokale Energie-initiatief van de provincie Utrecht 2024: Soester Energiecoöperatie Ondernemend
Afbeelding
Schapen scheren bij schaapskooi Groot-Zandveld Vrije tijd

Vrije tijd

Sport

Ondernemend

Lezersnieuws