Afbeelding
Kaka Lee.

Creatieve jongeren gezocht voor Podium Takeover

Nieuws

LEIDSCHE RIJN > Op zaterdag 20 nov 2021 organiseert KLUB19 de selectiedag voor Podium Takeover in de CultuurCampus (Burchtpoort 5, Vleuten). Tijdens Podium Takeover (22 jan 2022) zullen zoveel mogelijk jonge makers (12-19 jaar) uit Leidsche Rijn en Vleuten-De Meern het podium betreden van Podium Hoge Woerd. Ook in de organisatie en achter de schermen zijn jongeren actief betrokken. Tijdens de selectiedag kunnen jongeren meedoen met hun eigen act of kunstwerk en coaching krijgen.

Vanaf 13.30 uur zijn alle jongeren die kunst maken welkom om langs te komen met hun act of kunstwerk. Te denken valt aan rap, dans, zang, beats maken, cabaret of fotografie. Ook als ze nog geen complete act hebben, maar wel een idee zijn ze van harte welkom om mee te doen. Er zijn professionele kunstenaars aanwezig om coaching te geven. Ook wordt gekeken of en hoe de act past binnen de Podium Takeover. In aanloop naar de Podium Takeover krijgen zij coaching om zichzelf verder te ontwikkelen. Jongeren die niet doorgaan naar de voorstelling in januari krijgen een vervolgadvies op maat en een uitnodiging om aan te sluiten bij de KLUB19 crew. Om 17.00 uur is de gezamenlijke afsluiting. Deelname is gratis.

KLUB19 Crew

Ook in de organisatie is nog plek voor helpende handjes. De KLUB19 crew is een hechte groep jongeren die graag de handen uit de mouwen steekt achter de bar, bij de kassa, garderobe, promotie, als stagemanager of bij de techniek.

Meer informatie is te vinden op bit.ly/jointhetakeover en www.KLUB19.nl. Vragen stellen of aanmelden voor de crew kan via DM op instagram naar @KLUB19 of boris@klub19.nl.

Podium Takeover is een initiatief van Cultuur19 en Podium Hoge Woerd, in samenwerking met diverse wijkpartners (De Vrijstaat, Metaal Kathedraal, Harmonieorkest Vleuten, De Wilg, Theaterschool Utrecht, Vocal Arts Academie). Met dank aan Gemeente Utrecht, Amadeus Lyceum, Leidsche Rijn College en Academie Tien.

Afbeelding
Optreden Capella Culemborg in Vleuten: What's in a Name Vrije tijd
Afbeelding
Gemeente Utrecht komt met eigen geluidsnormen voor windmolens in Rijnenburg Nieuws
Afbeelding
Informatiebijeenkomsten windmolens Rijnenburg Gemeente
Afbeelding
Autobedrijven Van Oord en Vleming samen 85 jaar ervaring en kwaliteit Ondernemend
Afbeelding
Feestmarkt Emmaus Haarzuilens druk bezocht en mooie opbrengst voor het solidariteitsfonds Nieuws
Afbeelding
Fietsexcursie Stadsnatuur langs de bijzondere natuur van Utrecht Zuidwest Vrije tijd
Afbeelding
Evert Woltjes van Desto nu Lid van Verdienste KNVB Sport
Afbeelding
Hatice brengt de Turkse keuken naar Resto VanHarte in Leidsche Rijn om kennis te maken met de Turkse keuken én met buurtgenoten Lezersnieuws
Afbeelding
Opbrengst van de Lions Over Holland Erwtensoepverkoop ondersteunt drie lokale goede doelen Lezersnieuws
Afbeelding
Aanmelden nieuwe TragePost-groepen Leidsche Rijn weer mogelijk Lezersnieuws
Afbeelding
Midzomermuziekfestival aan de Vecht prikkelt vrijwel alle zintuigen. Nieuws
Afbeelding
Utrechts Landschap viert de natuur met Utrechtse Natuurdag Nieuws
Afbeelding
Atelierroute KunstRondeVenen dit Pinksterweekend Lezersnieuws
Afbeelding
GroenmoetjeDoen!-dag met groene verbindingen in Utrecht Vrije tijd

Vrije tijd

Sport

Ondernemend

Lezersnieuws