Afbeelding

Johnny & the Gangsters of Love redden eerste ParkPodium: publiek gaat uit zijn dak

Vrije tijd

BREUKELEN > Even was er paniek bij de organisatoren van ParkPodium: op de openingsdag van het seizoen viel door ziekte salsaband Rumba Dama uit. Gelukkig had de band Johnny & the Gangsters of Love nog een gaatje op deze zondagmiddag. De rockers maakten er na de pauze een geweldig feest van.

Het leek alsof heel Breukelen zondag bijeen was in Park Boom en Bosch voor het beloofde muzikaal amusement en veel gezelligheid: geen stoeltje was onbezet en overal blije gezichten. Burgemeester Ap Reinders was er om het festivalseizoen te openen. Op zijn verzoek ontvingen de vele vrijwilligers van ParkPodium een groot applaus, waarna het 100-jarige fanfareorkest SDG uit Tienhoven het spits afbeet met lekkere nummers van Doe Maar en BLØF. Gast was zangeres en The Voice Kids-winnares 2017 Iris Verhoek. Tijdens haar I’m so exited raakte ook het publiek ‘exited’ en begon het enthousiast mee te klappen.

Johnny, die last minute met zijn Gangsters of Love, inviel voor salsaband Rumba Dama, bleek niet alleen muzikaal een fijne gangmaker te zijn, maar ook een enorme grappenmaker. Boven op hun meebrachte podium, een blauwe Chevrolet Impala, maakten de rockers er een hele show van. Niet alleen klonken These boots are made for walking, Johnny be good, (up tempo) Hotel California en meer, ook was de prijs van verzoeknummers 11,50 en komen de mannen voor 50 euro op je feestje – maar dan zonder instrumenten, aldus Johnny. Hilarisch was het optreden van The Pointer Sisters – drie willekeurige dames uit het publiek — met het bekende nummer Fire, eveneens boven op de motorkap. Kortom: groot vermaak, een razendenthousiast publiek en daarmee een fantastische start van een muzikale zomer.

Dagsponsor was deze zondag de Peter Sieben Holding, die ook Handjehelpen financieel ondersteunt. Vrijwilligers van Handjehelpen zaten aan de sponsortafel. Zij zoeken nog veel collega’s die, net als zij, hulp bieden aan mensen die dat in hun thuissituatie kunnen gebruiken.

Aanstaande zondag 3 juli: bekende gezichten

Dansschool Terpsichore ontbreekt ook dít jaar niet op ParkPodium. De veelal jonge dansers verzorgen zondag 3 juli vanaf 14.00 uur een geweldige dansshow en weten zich ongetwijfeld omringd door vele trotse ouders en grootouders. De Amsterdamse volkszanger Danny Lukassen — ook geen onbekende in het park — treedt na de pauze op om circa 15.15 uur. Met zijn Nederlandstalige nummers kan het publiek weer heerlijk ouderwets meezingen.

ParkPodium Boom & Bosch is er tot en met 4 september elke zondag vanaf 14.00 uur, met uitzondering van zondag 28 augustus. De concerten zijn gratis toegankelijk. Naast een cateringwagen voor de drankjes is er ook een foodtruck op het terrein aanwezig.

Het volledige programma is te vinden op www.parkpodium.nl/programma

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
MKB'ers in Utrecht helpen bij circulair ondernemen Ondernemend
Afbeelding
Red Hat Society, chapter Ridderhof Red Hats Vleuten-De Meern zoekt nieuwe leden! Lezersnieuws
Afbeelding
Wethouder Ad de Regt (LijstvanderDoes) treedt af per 25 januari 2024 in Woerden Nieuws
Afbeelding
Portaal en AM slaan handen ineen voor krachtige wijken in regio Utrecht Ondernemend
Afbeelding
Computercursus voor beginners in Vleuten en De Meern Lezersnieuws
Afbeelding
PVCV 35+ 1 kampioen na thriller tegen UVV 35+ 2 Sport
Afbeelding
Wie verras jij met een kerstconcert in Vleuten? Nieuws
Afbeelding
Revolutie op Wielen: Ontdek de Nieuwe C-HR op 9 december bij Toyota van Ekris Maarssen! Ondernemend
Afbeelding
Doorrijder ongeluk Harmelen aangehouden, 4-jarig kind gewond Nieuws
Afbeelding
Taekwon-Do School IN NAE DO KWAN succesvol op 2 toernooien in 1 weekend. Sport
Afbeelding
Resultaten huisdierenpoepactie van ACTA en DierenPark Amersfoort bekend Vrije tijd
Afbeelding
Altijd genieten en wat te beleven bij Fort de Gagel Ondernemend
Afbeelding
Betoverende kerstklanken: Een unieke samensmelting van Brass en Gospel! Vrije tijd
Afbeelding
Winterse plantenjacht op zoek naar onverwachte bloemen. Lezersnieuws