Artikelen in deze editie

Spaaractie scholen Maarssen een succes

Ambtenaren

Nationaal Groeifonds investeert fors in regio

Stichtse Vecht kleurt eindelijk weer oranje

Fietspad

Overlast

REGIO > De provincie Utrecht reageert op de hoofdlijnenbrief van minister van der Wal: ‘Goed dat er stappen worden gezet, maar zorg voor voldoende draagvlak en vertrouwen’.

Leegloop

VREELAND > De voorstelling De dochter van Meijer, door Pauline Broekema en The Amsterdam Consort is op zaterdagavond 30 april om 20.00 uur in de Grote Kerk te Vreeland.

Bridge leren

TIENHOVEN > De laatste stap op weg naar legale permanente bewoning op recreatiepark De Kleihoeve in Tienhoven is gezet.

MAARSSENBROEK > De Vrienden van het Wijkpark Maarssenbroek willen de komende jaren meer aandacht voor het onderhoud en toekomst van het wijkpark tussen de woningen en de A2

MAARSSEN > De badeendrace is op Koningsdag 27 april in de Vecht langs de Herengracht bij de Evert Stokbrug in het hart van Maarssen-Dorp.

STICHTSE VECHT > Er ligt nu een akkoord tussen de negen voetbalverenigingen in Stichtse Vecht en de gemeente voor de harmonisatie van de buitensport accommodaties.

DOORLOPENDE

LEIDSCHE RIJN > Op dinsdag 19 april kwam het voltallige college van Utrecht naar het Máximapark voor het planten van bomen langs de Vikingrijn bij de Vlinderhof.

HARMELEN > Op zaterdag 23 april opent uitvaartbegeleider Marco van der Straten een gloednieuw Afscheidshuis in het centrum van Harmelen.

Repair Café