Afbeelding

Leidsche Rijn Vakantie Doe Boek ‘We zijn er’

Nieuws

LEIDSCHE RIJN > Op het moment dat corona de grenzen nog op slot hield, ontstond er bij Leidsche Rijn marketing een idee dat in amper twee maanden gerealiseerd is: het Leidsche Rijn Vakantie Doe Boek. 

Een 144 pagina’s tellend dik boek voor kinderen én volwassenen vol weetjes en dingen die leuk zijn om te doen als je vakantie viert in eigen stad, wijk en straat. Bedoeld om bewoners en ondernemers in het stadsdeel een hart onder de riem te steken en Leidsche Rijn nog beter te ontdekken. Maar ook voor bezoekers uit Utrecht Stad? En daarbuiten? Parels uit Leidsche Rijn waren meteen enthousiast om een bijdrage te leveren die in een geheel eigen stijl zijn vormgegeven. Het is een boek geworden waarin bewoners en bezoekers worden geïnspireerd om Leidsche Rijn te ontdekken. Dat kan met de fiets en laat zien dat alles in Leidsche Rijn in luttele minuten te bereiken is. 

Jong en oud wordt verleid mee te doen met allerlei spelletjes in het boek en daarbuiten. Doe mee met een fotowedstrijd om Google zoekresultaten van Leidsche Rijn gevarieerder te tonen en bezoekers hun mooiste plek in het stadsdeel in beeld te brengen. Er is een ganzenbord opgenomen van kunstwerken in Leidsche Rijn en je leert op deze wijze heel veel over Leidsche Rijn. Via een Big 5 kom je te weten waarom we in Leidsche Rijn droge voeten houden dankzij de waterwerken. Informatie, weetjes en heel veel doe-dingen voor een staycation zoals nooit tevoren. Daarnaast zijn er de hele zomer allerlei winacties en vind je op de website de hele zomer door allerlei activiteiten. 

Verstandig dus om de website en onze social media kanalen goed in de gaten te houden. Het boek wordt tegen een zeer aantrekkelijke prijs van slechts € 5,- verkocht en is vanaf 10 juli verkrijgbaar bij o.a. Boekhandel Kees, de Albert Heijn in Vleuterweide, de Jumbo Food Markt en een aantal winkels in Leidsche Rijn Centrum. Zie voor een complete lijst waar het verkrijgbaar is de website www.ontdek-leidscherijn.nl Uiteraard is daar het boek ook online te bestellen via www.ontdek-leidscherijn.nl/vakantiedoeboek

 Koop het voor jezelf, je kinderen en geef het kado.

Afbeelding
Nieuwe elektrische Fietsboot Vechtstreek in de vaart genomen Nieuws
Afbeelding
Lintjesregen in Utrecht Nieuws
Afbeelding
Harry Potter-tweeling James en Oliver Phelps aanwezig tijdens exclusieve Heroes Dutch Comic Con preview night Evenement
Afbeelding
Lintjesregen 2024 in Woerden Nieuws
Afbeelding
22 miljoen voor woningen Beurskwartier, Zuilense Vecht en Galgenwaard Nieuws
Afbeelding
Woonadviseur helpt Utrechtse 55plussers bij passend wonen Nieuws
Cover van het boek.
Deel 4 van Toen & Nu Utrecht is uit Vrije tijd
Afbeelding
Inloopbijeenkomst over het toekomstbeeld Nedereindse Park Gemeente
Iedereen kan genieten op De Vecht
Mijlpaal voor Fietsboot op de Vecht, duurzame boot gaat vrijdag varen Nieuws
Dymph Hoffmans, jury

Aukje Treep, wethouder Soest

Elsie Hijstek, Soester Energie Coöperatie

Judith de Pagter, Soester Energie Coöperatie
Beste Lokale Energie-initiatief van de provincie Utrecht 2024: Soester Energiecoöperatie Ondernemend
Afbeelding
Schapen scheren bij schaapskooi Groot-Zandveld Vrije tijd
Afbeelding
Succesvolle voorjaarscompetitie tafeltennissers TTV Fletio. Sport
Afbeelding
Het mooiste stadspark van Nederland zoekt nieuwe vrijwilligers, ook achter de schermen. Zin om mee te denken? Lezersnieuws
Afbeelding
Gemeente Utrecht onderzoekt oprichting van een eigen warmtebedrijf Nieuws

Vrije tijd

Sport

Ondernemend

Lezersnieuws