Afbeelding

Na de tweede lockdown gaat het Eetcafé De Schakel weer open!!

Lezersnieuws

VLEUTEN > Na een lange lockdown periode heeft er op 28 mei weer een editie van het Eetcafé de Schakel plaatsgevonden. Er kwamen veel gasten op af waardoor het een gezellige avond was. Uiteraard werden de regels hierbij in acht genomen zoals mondkapje dragen, afstand houden enzovoort. Iedereen was blij dat men elkaar weer zag en gezellig met elkaar konden kletsen. Na afloop kregen alle deelnemers een geschenk van DA Martijn uit Vleuten. Iedereen was hier erg enthousiast over. 

Op vrijdag 25 juni a.s vindt er weer een editie van het Eetcafé plaats. Dit gebeurt uiteraard onder de bekende regels. Dit houd in dat er 1,5 meter afstand gehouden moet worden. Hierdoor is er helaas maar plaats voor maximaal 23 personen. De tafelopstelling is hiervoor dan ook aangepast. Tevens wijzen wij er nogmaals op dat tijdens entree van het gebouw en bij verplaatsing een mondkapjes plicht geldt. Wij hebben voor u het volgende 3 gangen diner samengesteld (Incl. drankje en koffie /thee): Pompoensoep, Foe Yung Hai, Babi Pangang, Saté met Nasi en/of Bami. Het diner wordt afgesloten met een nagerecht. Na het diner is er nog gelegenheid om gezellig na te praten onder het genot van een kopje koffie of thee met een koekje. De kosten hiervoor bedragen 12,50 per persoon. U kunt hierbij ook gebruik maken van uw U-Pas. 

Opgeven voor 25 juni 2021 is helaas niet meer mogelijk daar het vol is maar wij gaan de zomermaanden gewoon door. Het volgende Eetcafé vindt dan plaats op 30 juli a.s. Wees er wel snel bij want vol is echt vol! U kunt zich eventueel op de reservelijst laten plaatsen dat mochten er afzeggingen zijn, u gebeld kan worden. De eetzaal wordt ter beschikking gesteld door buurthuis de Schakel. De maaltijd wordt deze keer verzorgd door Cooking Express uit De Meern. Een vrolijke club vrijwillige buurtbewoners zorgen ervoor dat u een leuke ontspannen avond beleefd met elkaar. Makelaar Welwonend, Bakkerij Akkermans, ‘t Wapen van Haarzuylen, en AH sponsoren deze activiteit. Namens het eetcafé danken wij al onze sponsoren. Vrijdag 25 juni 2021 om 17.30 uur. Zaal open 17.00 uur Schoolstraat 11 Vleuten. Kosten: 12,50 euro. Geef u snel op via eetcafedeschakel@gmail.com of 030-6773131 (WIL in je buurt) op werkdagen tussen 09.00-11.00 uur.

Afbeelding
22 miljoen voor woningen Beurskwartier, Zuilense Vecht en Galgenwaard Nieuws
Afbeelding
Woonadviseur helpt Utrechtse 55plussers bij passend wonen Nieuws
Cover van het boek.
Deel 4 van Toen & Nu Utrecht is uit Vrije tijd
Afbeelding
Inloopbijeenkomst over het toekomstbeeld Nedereindse Park Gemeente
Iedereen kan genieten op De Vecht
Mijlpaal voor Fietsboot op de Vecht, duurzame boot gaat vrijdag varen Nieuws
Dymph Hoffmans, jury

Aukje Treep, wethouder Soest

Elsie Hijstek, Soester Energie Coöperatie

Judith de Pagter, Soester Energie Coöperatie
Beste Lokale Energie-initiatief van de provincie Utrecht 2024: Soester Energiecoöperatie Ondernemend
Afbeelding
Schapen scheren bij schaapskooi Groot-Zandveld Vrije tijd
Afbeelding
Succesvolle voorjaarscompetitie tafeltennissers TTV Fletio. Sport
Afbeelding
Het mooiste stadspark van Nederland zoekt nieuwe vrijwilligers, ook achter de schermen. Zin om mee te denken? Lezersnieuws
Afbeelding
Gemeente Utrecht onderzoekt oprichting van een eigen warmtebedrijf Nieuws
Afbeelding
De Ronde Venen is een nieuwe fietsroute rijker: de Burgemeestersroute Lezersnieuws
Afbeelding
Estafettestaking bereikt midden van het land CNV: Vrijdag acties in Metaal & Techniek regio Utrecht op Lage Weide Ondernemend
Monitoren en bijstellen van het slootwaterpeil
Provincie Utrecht stelt subsidie beschikbaar voor innovatieve ideeën in de landbouw Nieuws
Afbeelding
Explosie vannacht bij een woning aan de Willem Frederik Hermansstraat in Leidsche Rijn Nieuws

Vrije tijd

Sport

Ondernemend

Lezersnieuws